Carmen Brumă, în rochia de mireasă! Cum s-a fotografiat iubita lui Mircea Badea chiar în zăpadă

Carmen Brumă, în rochia de mireasă! Cum s-a fotografiat iubita lui Mircea Badea chiar în zăpadă
Carmen Brumă, în rochia de mireasă! Cum s-a fotografiat iubita lui Mircea Badea chiar în zăpadă

Carmen Brumă este întrebată adesea despre căsătoria cu Mircea Badea, cel alături de care formează un cuplu de foarte mulți ani. Momentul pare se apropie cu pași repezi, din ultimele postări ale vedetei de televiziune. Cum s-a fotografiat?

Carmen Brumă, în rochie de mireasă. Cum s-a fotografiat iubita lui Mircea Badea în zapadă?

Carmen Brumă este cunoscută publicului din România din postura de asistentă și prezentatoare de televiziune. Ea formează un cuplu de mulți ani cu prezentatorul TV Mircea Badea, iar împreună au un băiețel pe nume Vlad. Carmen Brumă este întrebată adesea dacă se va mărita sau nu cu partenerul ei de viață. În urmă cu câteva luni, vedeta a spus, pentru okmagazine.ro, că ”acum e momentul s-o fac, tocmai pentru că nu mă crede nimeni!”.

„El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel şi că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu „biata Brumă“. E-adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă”, a explicat Carmen Brumă.

Tot, probabil, pentru o copertă este și poza postată de Carmen în urmă cu câteva momente, pe Instagram. În zăpadă, strălucind, se observă vedeta, dându-se în leagăn, într-o rochie de mireasă care îi vine perfect.

Ce face Carmen Bruma?

Carmen Brumă, soția realizatorului TV Mircea Badea și-a început cariera în televiziune în 1999, la postul Antena 1, dar a devenit cunoscută în România pentru stilul de viață sănătos pe care l-a adoptat în urma unui derapaj al organismului său, când vedeta cântărea mai mult decât și-ar fi dorit.

 

View this post on Instagram

 

#intrainrochiademireasabycarmenbruma #snowday

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial) on

De atunci, a devenit antrenor de fitness, îndrumă femeile într-ale modificărilor corporale, realizate numai prin sport, coroborate cu o dietă echilibrată și scrie cărți despre reușitele sale cu oamenii. În prezent, se axează pe mirese, lansând un program de slăbit online pentru ca femeile să încapă în rochia de mireasă dorită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI