Carmen Brumă și-a șocat fanii. Cum s-a pozat soția lui Mircea Badea, deși afară sunt temperaturi negative

Carmen Brumă și-a șocat fanii. Cum s-a pozat soția lui Mircea Badea, deși afară sunt temperaturi negative
Carmen Brumă și-a șocat fanii pe Instagram

Carmen Brumă și-a șocat fanii cu ultima fotografie postată pe contul personal de Instagram. Soția lui Mircea Badea s-a fotografiat în balconul unei pensiuni, într-o stațiune montană în care a nins abundent, dar a părut că nu simte frigul de afară, din moment ce a purtat pantaloni, fes și doar o bustieră.

Carmen Brumă, rezistentă în fața temperaturilor negative

Vedeta a fost recent într-o stațiune montană. Asta reiese din ultima fotografie postată pe contul personal de Instagram, care a strâns peste 1.000 de aprecieri în mai puțin de două ore. Chiar dacă a nins abundent și temperaturile au fost negative, Carmen Brumă a ieșit pe balcon purtând o pereche de pantaloni, un fes, mănuși lungi care nu acoperă și palmele, iar în partea de sus a corpului a purtat doar o bustieră.

Soția lui Mircea Badea a promovat astfel una dintre apele minerale produse și vândute la noi în țară. „Nu uitați să vă hidratați corespunzător, chiar dacă în această perioadă nu simțiți senzația de sete la fel de frecvent ca vara!”, este mesajul care însoțește fotografia pe rețeaua socială.

Foto: Instagram Carmen Brumă
Foto: Instagram Carmen Brumă

Zilele trecte, Carmen Brumă s-a fotografiat în rochie de mireasă într-un leagăn. Poza a fost făcută tot la munte și tot în zăpadă, semn că stilul de viață sănătos al soției lui Mircea Badea o ajută să nu simtă prea mult frigul de afară.

Carmen Brumă și-a început cariera în televiziune în 1999, la postul Antena 1. Ea a devenit cunoscută în România pentru stilul de viață sănătos pe care l-a adoptat în urma unui derapaj al organismului său, când vedeta cântărea mai mult decât și-ar fi dorit.