Dana Budeanu, verdict pentru Carmen Brumă. Ce spune despre rochia decupată la spate, pe care a purtat-o la Gala Unica

Dana Budeanu, verdict pentru Carmen Brumă. Ce spune despre rochia decupată la spate, pe care a purtat-o la Gala Unica

Carmen Brumă a reușit să stârnească un val de reacții, după ce și-a făcut apariția la Gala Unica, într-o ținută vestimentară controversată. Evenimentul de marcă a avut loc cu doar o săptămână în urmă și a reunit nume sonore din showbiz-ul românesc, iar „vedeta” serii pare să fi fost rochia purtată de soția lui Mircea Badea. Totodată, aceasta a avut parte și de momente ceva mai neplăcute, pentru că a leșinat la petrecere, fiind necesară și solicitarea unei ambulanțe.

Dana Budeanu, verdict pentru Carmen Brumă

Carmen Brumă a purtat un articol vestimentar foarte îndrăzneț, cu un decupaj uriaș, pe partea din spate. Deși privită din față părea o rochie simplă, neagră, mulți au avut parte de surpriza vieții când i-au admirat întreaga ținută, pentru că soția lui Mircea Badea a avut parte de tot soiul de reacții.

Dana Budeanu, verdict pentru Carmen Brumă. Ce spune despre rochia decupată la spate, pe care a purtat-o la Gala Unica
Rochia purtată de Carmen Brumă, la Gala Unica, a fost aspru criticată de fanii acesteia din mediul online, din pricina decupajului mult prea evident, de la spate

Totul pentru că și-a dorit să semene cu Mireille Darc și a îmbrăcat o rochie similară acesteia, inspirată de un film cu Alain Delon. Vedeta a fost aspru criticată mai ales de către internauții care îi urmăresc activitatea de pe rețelele sociale. Asta deoarece Carmen Brumă a postat și o serie de fotografii, atât înainte de Gala Unica, ediția din 2019, cât și din cadrul evenimentului monden.

Tocmai pentru că a stârnit tot soiul de controverse, stilista Dana Budeanu a oferit o părere sinceră și avizată, legată de apariția avută de Carmen Brumă. În cel mai nou episod al emisiunii sale de pe YouTube, creatoarea de modă a analizat și ținuta purtată de către soția lui Mircea Badea.

„Esta a doua oară la rând când femeia s-a îmbrăcat nu perfect… este bine rău de tot, nu știu ce se întâmplă. Carmen, felicitări, nu cred că majoritatea știe istoria acestei rochii, pe care tu probabil ai replicat-o pe undeva, că n-are cum să fie aceea, originala e la un muzeu, în Paris. Este rochia purtată de Mireille Darc, într-un film celebru, în care ea joacă rolul de spion. Există acel mers perfect, cu spatele acela gol, care cumva merge mult mai jos decât ar merge o plăpândă cu un decolteu. Este un tribut, probabil, adus iubirii vieții lui Alain Delon”, a fost de părere stilista Dana Budeanu.

Urmăriți Playtech.ro și pe