Care sunt concurenții de la Survivor care au operații estetice

Care sunt concurenții de la Survivor care au operații estetice
Operatii estetice Survivor

Reality show-ul Survivor România de la Kanal D se află la cel de-al doilea sezon. Cele două echipe: Faimoșii și Războinicii se bucură de concurenți care au fizic de invidiat. Unii dintre ei așa sunt înzestrați de mama natură, alții au apelat la operații estetice. Iată care sunt concurenții de la Survivor România care au operații estetice.

Concurenții de la Survivor care au operații estetice

Printre concurenții de la Survivor România, sezonul 2, se numără și Simona Hapciuc. Actrița, vedetă de televiziune și antrenor de fitness face parte din echipa Faimoșilor. Ea a practicat kickboxing-ul și are o experiență în industria sănătății și a fitness-ului de aproximativ 12 ani. Aceasta afirma înainte de emisiune că este pregătită să își depășească propriile limite și că poate să facă față oricăror condiții de trai.

„Să fiu o supraviețuitoare, nu a fost niciodată o opțiune pentru mine, ci o obligație de a mă ridică singură din toate mizeriile în care am fost lăsată. De la a dormi pe străzi și a stă nemâncată cu zilele, până la a-mi forma acest caracter care a dus la a fi o mama minunată și o sportivă complexă. Am reușit să le fac pe toate, iar participarea la este un test final, prin care voi aduce rezistența mea fizică și psihică la cel mai înalt nivel pentru a-mi dovedi în primul rând mie că eu pot orice”, declara Simona Hapciuc, înainte de începerea emisiunii Survivor România, potrivit wowbiz.ro.

Operații estetice Survivor România – Simona Hapciuc

Simona Hapciuc de la Survivor România se poate lăuda cu un fizic de invidiat. Chiar ea a declarat în nenumărate rânduri că a muncit foarte mult ca să ajungă la condiția fizică pe care o are astăzi. Se poate observa cu ochiul liber că Simona a apelat și la medicul estetician pentru a-și îmbunătăți înfățișarea.

Printre intervențiile chirurgicale la care a apelat frumoasa vedetă se numără:

  • injectarea buzelor pentru volum
  • mărirea bustului.

Operații estetice Survivor România – rețeta Simonei Hapciuc

Aceasta a dezvăluit în urmă cu ceva vreme care este rețeta ei pentru un corp de invidiat și că de când o urmează nu mai are probleme cu greutatea:

„Am avut 76 de kilograme şi am reuşit să slăbesc 26 de kilograme în aproximativ un an şi jumătate. Iniţial, m-am înfometat, iar acest lucru a fost o mare prostie, pentru că am pus totul la loc. Am făcut sport de performanţă, am lucrat ca instructor de fitness, iar în momentul de faţă fac sport doar pentru mine, atât fitness, cât şi kikboxing. Am ţinut toate dietele, însă în momentul de faţă am una doar a mea.  Îmi plăcea să mănânc, am o problemă cu dulciurile, de care încerc să scap. Încerc să mănânc sănătos, fructe, iaurturi, peşte, salate şi carne de două trei ori pe săptămână”, declara Simona Hapciuc.

Operații estetice Survivor România – Elena Ionescu

Elena Ionescu a fost concurentă la Survivor România, în primul sezon. Aceasta a fost cea care a câștigat competiția. De curând, frumoasa brunetă și-a făcut câteva intervenții chirurgicale. Ea și-a mărit sânii cu ajutorul extracției propriei grăsimi din jurul gâtului, topindu-și gușa.

„Elena avea câteva kilograme în plus, cel puțin la burtă. Și asta o deranja destul de tare că abia reușea să mascheze. Și-ar fi luat grăsimea de pe abdomen și și-ar fi injectat-o în sâni. Așa a scăpat și de grăsimea de la burtică. Și parcă spunea că și-a mai luat și de pe la picioare. Dar, în afară de asta, ea și-a făcut recent o intervenție la gușă. Mai exact, și-a topit gușa cu ajutorul unor injecții. Există o substanță care topește grăsimea și pe care trebuie să o injectezi o dată la câteva săptămâni. Ea a făcut o singură ședință momentan, probabil urmează și altele până când ajunge la rezultatul mult dorit. Elena este foarte atentă cu imaginea ei, iar în ultima perioadă pare că se îngrijește din ce în ce mai mult, frecventează clinicile de înfrumusețare unde-și face diverse proceduri. Tot recent și-a injectat și buzele, le-a hidratat mai mult” după cum susțin apropiați ai artistei, potrivit ciao.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI