Cinci lucruri neștiute despre Tudor Chirilă. Numărul 3 chiar spune tot despre juratul de la Vocea României

Cinci lucruri neștiute despre Tudor Chirilă. Numărul 3 chiar spune tot despre juratul de la Vocea României

Juratul de la Vocea României este una dintre cele mai controversate prezențe ale show-ului și le oferă telespectatorilor clipe amuzante, de cele mai multe ori, atunci când face echipă cu Horia Brenciu și la capitolul glume. Iată câteva lucruri neștiute, însă, despre Tudor Chirilă, cu care orice fan adevărat al emisiunii de la PRO TV ar trebui să fie la curent.

Cinci lucruri neștiute despre Tudor Chirilă

Tudor Chirilă este atât un muzician talentat, cât și un antrenor implicat, atunci când își face apariția în cadrul show-ului de la PRO TV. Până acum, nici parcursul acestui sezon nu a fost unul lipsit de momente-surpriză, mai ales din partea artistului. Acesta nu duce lipsă nici de fani, pentru că are un public numeros care îi urmărește și activitatea de pe rețelele sociale.

Cinci lucruri neștiute despre Tudor Chirilă. Numărul 3 chiar spune tot despre juratul de la Vocea României
Antrenorul de la Vocea României provine dintr-o familie foarte talentată

1. Tudor Chirilă provine dintr-o familie foarte talentată, iar faptul c-a devenit la rândul său muzician nu e unul întâmplător. Mama lui Tudor Chirilă este Iarina Demian, o celebră actriță de la noi, pe când tatăl său, Ioan Chirilă, a fost unul dintre cei mai mari gazetari de sport. A decedat în anul 1999.

2. Juratul de la Vocea României este un familist convins. Tocmai fiindcă tatăl său a murit când era tânăr, cântărețul a avut o mare perioadă de rebeliune, și specifică vârstei, mai ales pe vremea când activa în trupa Vama Veche. Însă, ultimii ani l-au transformat total pe Tudor Chirilă, mai ales de când acesta și-a început relația alături de Iulia Mizgan, cu care are doi copii.

A avut o pasiune secretă pentru Andreea Esca!

Cinci lucruri neștiute despre Tudor Chirilă. Numărul 3 chiar spune tot despre juratul de la Vocea României

3. Celebrul jurat a declarat în trecut că a fost îndrăgostit de prezentatoarea știrilor de la PRO TV. Mai mult, povestea e una cât se poate de inocentă, pentru că cele două vedete nu au avut niciodată o relație, iar lucrurile au rămas la nivel de platonic. Mai mult, s-au cunoscut la o tabără de schi, pe vremea adolescenței. Pe atunci, artistul era în clasa a VII-a, pe când Andreea în clasa a IX-a. Dacă pentru Tudor Chirilă a fost dragoste la prima vedere, sentimentele nu au fost unele împărtășite și de vedeta de la PRO TV, pentru că pe vremea aceea Andreea Esca avea un alt iubit.

4. Tudor Chirilă e un activist convins, fiind implicat în diverse acte de caritate. Chit că programul său zilnic este unul cât se poate de încărcat, pe juratul de la emisiunea de talente muzicale îl putem regăsi și la o mulțime de evenimente caritabile, fiind implicat și în campanii sociale. Până acum a ajutat copii bolnavi de cancer și a strâns donații pentru sinistrați.

5. Cântărețul este și un mare iubitor al scrisului, de aceea are consemnări foarte dese pe blogul său personal, fiind unul dintre cele mai citite, pe România. De asemenea, a fost foarte pasionat și de fotografie, fiind un hobby pe care-l pune în practică frecvent. În 2012, Tudor Chirilă și-a publicat și prima carte, intitulată „Exercitii de echilibru”.

Urmăriți Playtech.ro și pe