Care este numele complet al partenerei lui Horia Brenciu. A dezvăluit tot, chiar de ziua ei

Care este numele complet al soției lui Horia Brenciu? Artistul i-a transmis un mesaj emoționant de ziua numelui său

Horia Brenciu este una din vedetele care, deși extrem de cunoscute, a reușit să-și țină departe familia de camerele de luat vederi. De asemenea, numeroase detalii despre cei pe care îi iubește nu sunt extrem de cunoscute publicului. Care este numele complet al soției lui Brenciu?

Care este numele complet al soției lui Horia Brenciu?

Horia Brenciu este cunoscut drept unul din cei mai carismatici artiști de la noi. Cu toate că numele lui este știut deja de ani buni, a reușit, contrar notorietății sale, să mențină intimitatea familiei. Artistul se iubește din anul 2014 cu Alice, femeia cu care are 2 copii.

De curând, juratul de la Vocea României le-a oferit un mic detaliu fanilor săi. Acesta a postat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare de ziua numelui soției sale. „Aniversata zilei de azi, mama copiilor mei, Alice Adriana Dumitrescu Brenciu! 🙂 Iubire, la mulți aaaaaaaaani! :-)”, a scris cântărețul în descrierea unei poze cu cea pe care o iubește.

Care este numele complet al soției lui Horia Brenciu?
Care este numele complet al soției lui Horia Brenciu? Ce mesaj emoționant i-a transmis soției?

„Mă bucur că e totul imortalizat într-o filmare”

Alina Eremia a făcut recent dezvăluiri deosebite despre juratul de la Vocea României. Brenciu, deja de ani buni prezenți în domeniul în care activează și aceasta, a reușit să o vadă crescând atât ca om, cât și ca artist. O întâlnire dintre ea și Horia a făcut-o să nu-l uite. Totul s-a petrecut la unul din primele apariții pe scenă ale cunoscutei Alina Eremia. Brenciu a ajutat-o atunci să prindă puțină încredere și a avut mare grijă de ea.

„Când aveam 4 ani, am participat la Tip Top Mini Top. Eram extrem de răcită. Prezentatorul era Horia Brenciu, care m-a invitat pe scenă și a văzut că aveam nasul înfundat. Așa ca m-a trimis în culise să îmi iau batista și a avut grijă de mine. Mă bucur că e totul imortalizat într-o filmare”
Alina Eremia

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI