Care este componența juriului de la iUmor. Ce se întâmplă cu Bendeac, Delia și Cheloo

Bendeac, Delia și Cheloo în componența juriului de la iUmor.

iUmor revine în forță! Echipa iUmor filmează intens pentru cel de al 7-lea sezon. În doar trei zile de filmări, juraţii şi prezentatorii n-au avut timp să se plictisească! Noul sezon le aduce surprize uriașe fanilor de top ai show-ului. Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România a început pregătirile pentru cel de-al şaptelea sezon. Echipa iUmor filmează intens, iar juraţii şi prezentatorii nu au timp să se plictisească. S-au revăzut cu concurenţi vechi, dar au avut parte şi de surprize noi.

 Ce rol vor avea Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor

Șerban Copoț și Dan Badea prefațează noul sezon „iUmor”: „Templul Nebuniei revine! E un fel de Grădina Domnului”. După trei zile de filmări pentru noul sezon iUmor, Șerban Copoț și Dan Badea deja au tras primele concluzii: „Când credeai că le-ai văzut pe toate, apare un nou sezon iUmor”! Aflați la cel de-al doilea sezon pe care îl prezintă în această formulă, Șerban și Dan dezvăluie cum au fost primele zile de filmări, dar și cu ce cred că mai pot fi uimiți în sezonul cu numărul 7.

„Prima zi de filmări a fost ca o revenire la școală după vacanța mare, în care abia aștepți să îți vezi colegii. A fost foarte ciudat pentru că parcă ieri se terminase sezonul 6! Am încredere că încă ne pot surprinde oamenii cu tot felul de momente, poate chiar reveniri. La iUmor mereu găsesc niște personaje pe care în viața de zi cu zi nu le-aș putea întâlni, asta poate să fie și de bine și de rău. E un fel de Grădina Domnului. Când crezi că e mare, se mai lărgește puțin și se face o arie care se numește iUmor. Nu degeaba sezonul trecut a fost denumit Templul Nebuniei. Bine ați venit în sezonul 7, Templul Nebuniei it’s back on!”, a declarat Dan Badea.

Bendeac, Delia și Cheloo în juriul iUmor.
Cre este componența juriului de la iUmor.

Acesta a fost completat de Șerban Copoț: „Ținând cont de dinamica acestui show, mă aștept la orice, niciodată nu s-a repetat ceva, iar asta nu cred că se va schimba nici de acum încolo, vii cu inima deschisă la iUmor!”.

Componența juriului de la iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaptelea sezon „iUmor”, care va fi difuzat în curând, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Concurenții care primesc minimum două „Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI