Au început filmările pentru sezonul 7 iUmor de la Antena 1. Ce noutăți aduce. „Când se trage perdeaua, urmeazã ceva terifiant!”

Au început filmările pentru sezonul 7 iUmor

S-a dat startul filmărilor pentru cel de-al șaptelea sezon al emisiunii iUmor, pe care îl va difuza Antena 1. Jurații show-ului au avut deja prima zi de muncă, în cadrul căreia ei au avut posibilitatea să-i cunoască pe primii concurenți. Ce noutăți aduce cel mai recent sezon, puteți afla din materialul următor!

Delia, Bendeac și Cheloo au revenit pe platourile de filmare iUmor

Deși au declarat în repetate rânduri cã nici nu mai ştiu la ce sã se aştepte, dupã şase sezoane iUmor, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo au avut duminică – 11 august o primã zi de filmare absolut surprinzãtoare.

Cu totul atipic, aşa cum se întâmplã doar la iUmor, filmãrile pentru cel de-al şaptelea sezon al show-ului au început într-o zi de duminicã, iar primii concurenți au sosit cu mult avânt, încredere și cu noi provocări pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile celui mai nou sezon, la Antena 1.

Încã din prima zi, activitățile concurenţilor pe scenã au fost dintre cele mai variate, astfel cã un lucru a stat sub semnul certitudinii: nimeni nu s-a plictisit. Nu a lipsit nici recuzita, pe mãsura celui de-al şaptelea sezon, astfel că cei trei jurați au trăit intens, uneori manifestându-se pe măsură, în fața unor aspiranți la marele premiu de 20.000 Euro.

Când începe sezonul 7 iUmor

Când se trage perdeaua urmeazã ceva terifiant!”, a mai apucat Cheloo sã exclame în prima zi de filmări, chiar înaintea unui moment care avea sã îi lase fãrã cuvinte. Despre ce a fost vorba, telespectatorii vor descoperi din aceastã toamnã, în cel mai nou sezon al show-ului de la Antena 1.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaptelea sezon ”iUmor”, care va fi difuzat în curând, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI