Când începe sezonul 7 iUmor. Delia, Bendeac și Cheloo revin la Antena 1

Delia, Bendeac și Cheloo revin la Antena 1.

Cei trei jurați iUmor, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo au dat startul filmărilor pentru un nou sezon iUmor.  Alături de prezentatorii Șerban Copoț și Dan Badea, ei au făcut cunoștință cu primii concurenți, care au urcat pe scena show-ului, în acest sezon cu numărul 7, și care au încercat să le ofere momente inedite.

Când revin Delia, Bendeac și Cheloo cu sezonul 7 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaptelea sezon ”iUmor”, care va fi difuzat în curând, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

Sezonul 7 iUmor va ajunge în fața telespectatorilor, în această toamnă, la Antena 1.

Șerban Copoț și Dan Badea, despre noul sezon iUmor: “Bine ați venit în sezonul 7, Templul Nebuniei it’s back on!”

După trei zile de filmări pentru noul sezon iUmor, Șerban Copoț și Dan Badea deja au tras primele concluzii: “Când credeai că le-ai văzut pe toate, apare un nou sezon iUmor”!

Aflați la cel de-al doilea sezon pe care îl prezintă în această formulă, Serban si Dan dezvăluie cum au fost primele zile de filmări, dar și cu ce cred că mai pot fi uimiti în sezonul cu numărul 7.

Șerban Copoț și Dan Badea sunt prezentatorii iUmor. Din toamnă, la Antena 1!
Șerban Copoț și Dan Badea sunt prezentatorii iUmor

“Prima zi de filmări a fost ca o revenire la școală după vacanța mare, în care abia aștepți să îți vezi colegii. A fost foarte ciudat pentru că parcă ieri se terminase sezonul 6! Am încredere că încă ne pot surprinde oamenii cu tot felul de momente, poate chiar reveniri.

La iUmor mereu găsesc niște personaje pe care în viața de zi cu zi nu le-aș putea întâlni, asta poate să fie și de bine și de rău. E un fel de Grădina Domnului. Când crezi că e mare, se mai lărgește puțin și se face o arie care se numește iUmor.

Nu degeaba sezonul trecut a fost denumit Templul Nebuniei. Bine ați venit în sezonul 7, Templul Nebuniei it’s back on!”, a declarat Dan Badea.

Acesta a fost completat de Șerban Copoț: “Ținând cont de dinamica acestui show, mă aștept la orice, niciodată nu s-a repetat ceva, iar asta nu cred că se va schimba nici de acum încolo, vii cu inima deschisă la iUmor!”.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI