13 oct. 2021 | 16:17

Care au fost ultimele cuvinte ale unor actori și artiști celebri din lume. Tulburător ce au putut să spună

Monden
Care au fost ultimele cuvinte ale unor actori și artiști celebri din lume. Tulburător ce au putut să spună
Care au fost ultimele cuvinte ale unor actori si artisti celebri din lume. Tulburator ce au putut sa spuna

Dispariția mai mult sau mai puțin timpurie a unora dintre cele mai cunoscute celebrități din lume a fost tragică și șocantă pentru zecile de milioane de fani care îi plâng chiar și astăzi. Care au fost ultimele cuvinte rostite de către marii artiști ai lumii, înainte să moară.

Ultimele cuvinte ale celor mai mari artiști din lume

Heath Ledger, John Lennon, Frank Sinatra, Bob Marley și Kurt Cobain sunt doar câțiva dintre „monștrii sacri” ai artei, ale căror povești s-au terminat mult prea brusc, lâsând în urmă milioane de fani îndoliați, în toate colțurile Globului.

Au lăsat în urma lor o moștenire culturală de neprețuit, iar ultimele lor cuvinte înainte de a trece la cele sfinte i-au bântuit mulți ani pe cei dragi. Cine și-a presimțit sfârșitul.

Heath Ledger – „O să fiu bine!”

La 22 ianuarie 2008, actorul Heath Ledger, cunoscut publicului larg pentru rolul fenomenal al lui Joker din The Dark Knight, a murit tragic din cauza unei supradoze accidentale de medicamente eliberate pe bază de rețetă.

Într-un interviu acordat acum mulți ani celor de la News, tatăl lui Heath, Kim Ledger, a dezvăluit că sora sa, Kate, i-a recomandat celebrului său frate să nu amestece medicamente în acea noapte.

Doctoriile prescrise lui Heath Ledger erau pentru anxietate, durere și insomnie, iar odată luate împreună ar fi putut avea urmări fatale. Ultimele sale cuvinte au fost adresate surorii sale prin telefon, cuvinte care o bântuie și acum pe sora actorului: „Katie, Katie, o să fiu bine”.

Actorul a primit un OSCAR post-mortem pentru rolul inegalabil al Jokerului în filmul The Dark Knight, peliculă în care a jucat și Christian Bale. Heath Ledger avea numai 28 de ani când a părăsit această lume.

Paul Walker – „Mă întorc în 5 minute, bine?”

Ironia sorții l-a jucat pe degete pe actorul Paul Walker. Artistul în vârstă de 40 de ani a murit într-un accident de mașină, fiind cunoscut pentru rolul său din franciza filmelor Furios și Iute.

La 30 noiembrie 2013, Walker a ieșit dintr-un eveniment caritabil pentru a-și lua mașina pentru o plimbare rapidă, ultimele lui cuvinte fiind: „Hei, mă întorc în cinci minute, bine?” .

Tragedia s-a petrecut în timpul filmărilor pentru pelicula Furios și Iute 7, iar pentru ultima scenă din film a fost cooptat fratele său Cody Walker, datorită asemănării izbitoare dintre cei doi.

Kurt Cobain – „Mai bine să arzi decât să te estompezi!”

Unul dintre cei mai de seamă reprezentanți ai Clubului 27, cântărețul Kurt Cobain s-a sinucis la numai 27 de ani. Solistul trupei grunge Nirvana a lăsat un bilet de sinucidere către soția lui Courtney Love, scrisoare care conținea un mesaj extrem de puternic emoțional.

Ultimele cuvinte ale artistului au fost: „Nu mai am pasiune și, așadar, amintiți-vă, este mai bine să arzi decât să te estompezi”.

Kurt Cobain a fost găsit mort în data de 8 aprilie 1994, în reședința sa din Seattle, Washington. El a suferit o rană fatală la cap din cauza unei puști de calibru 20.

Bob Marley – „Banii nu-ți pot cumpăra viața!”

Bob Marley, legendarul rege al muzicii reggae, la Miami pe data de 11 mai 1981, după o luptă grea cu o boală necruțătoare, cancer de piele. Artistul jamaican avea doar 36 de ani când s-a prăpădit.

Ultimele sale cuvinte au devenit celebre și au fost adresate fiului său Ziggy: „Banii nu pot cumpăra viața”.

John Lennon – „Sunt împușcat. Da.”

Una dintre cele mai tragice crime din lumea muzicală a fost cea a lui John Lennon. Cântărețul și compozitorul din formația The Beatles a fost împușcat de patru ori de Mark Chapman, pe data 8 decembrie 1980, în fața apartamentului său din New York.

John Lennon a strigat „Sunt împușcat!” , iar după ce gloanțele l-au lovit în lateral și în spate, a reușit să meargă cinci sau șase trepte și să intre în casa sa până s-a prăbușit. Ultimul său cuvânt a fost „Da”, pe care i l-a șoptit unui polițist în drum spre spital. Soțul lui Yoko Ono avea 40 de ani când a murit.

Frank Sinatra – „Îmi pierd mințile!”

Frank Sinatra a fost unul dintre cei mai iubiți cântăreți ai Americii la mijlocul secolului al XX-lea. Fostul soț al celebrei actrițe Ava Gardner a suferit un infarct, atunci când inima i-a cedat pe data de 14 mai 1998 la Spitalul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles.

Potrivit partenerei sale din ultimii ani ai vieții, Barbara Marx a declarat că a fost lângă patul său când a murit, iar ultimele sale cuvinte au fost „Îmi pierd mințile!”. Artistul a murit la vârsta de 82 de ani.

Parteneri
De ce sunt evreii atât de bogați și inteligenți. Gestul pe care-l fac femeile din Israel în timpul sarcinii
Redactia.ro
Provocarea pe care doar geniile o pot rezolva. Mută două bețe de chibrit pentru a forma 7 pătrate
Click.ro
Cine este polițistul local care nu l-a lăsat pe Nicușor Dan să intre pe șantierul de la Piața Unirii
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Cine este soția rusoaică a lui Romeo Dunca și cum o ține lângă el. Șeful CJ Caraș de la DNA în brațele Valentynei
EVZ.ro
Alertă medicală în România! Virusul care poate să te ucidă în 48 de ore a ajuns în spitale. A fost confirmat primul caz
Spynews
Lege de la Comisia Europeană. România e obligată. Se aplică în 27 de state membre
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
S-A AFLAT cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al ROMÂNIEI! CUTREMUR în POLITICĂ
Mediaflux
Elon Musk a pierdut 15 miliarde de dolari cu ultima afacere controversată! De ce a ajuns în această situație
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Când începe sezonul 14 Chefi la Cuțite. Premiera este mai aproape decât te aștepti
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro