Care a fost primul job al lui Teo Trandafir. Ce și-a cumpărat din primul salariu

Care a fost primul job al lui Teo Trandafir. Ce și-a cumpărat din primul salariu
Care a fost primul job al lui Teo Trandafir

O vedem în fiecare zi la Kanal D, mereu cu zâmbetul pe buze și plină de optimsm. Tu știai care a fost primul job al lui Teo Trandafir? Cu ce se ocupa simpatica prezentatoare de televiziune, înainte de a deveni cunoscută? Ce și-a cumpărat din primul salariu te va impresiona.

Care a fost primul job al lui Teo Trandafir

Teo Trandafir nu mai are nevoie de nicio descriere. Este una dintre cele mai urmărite și îndrăgite vedete de televiziune din România, cu o carieră impresionantă în spate, de aproape trei decenii în serviciul mass-media. Deși o vedem în fiecare zi la televizor, la Kanal D, acolo unde se simte ca acasă de foarte mulți ani, puțin sunt cei care știu care a fost primul job al lui Teo Trandafir.

Ei bine, prezentatoarea de la Teo Show și-a câștigat primii bani vânzând bilete la o agenție de turism din București, iar din cel dintâi salariu pe care l-a încasat, blondina și-a cumpărat, prima dată, un Moș Crăciun de ciocolată, chiar dacă acest lucru se întâmpla în toiul verii.

„Îmi aduc aminte că m-am angajat pentru că vorbeam limba franceză, nimeni de acolo nu o ştia. Era o agenţie din Franţa care deschisese un birou şi în Bucureşţi. S-au bucurat să mă aibă în echipă. În acea perioadă exista liberalizarea preţurilor, şi de dimineaţă până seară, preţurile fluctuau fantastic. Dimineaţă pâinea era trei lei şi până seară devenea nouă lei. Din primul salariu, deşi era vară, mi-am cumpărat un Moş Crăciun de ciocolată şi l-am mâncat în baie”, a declarat Teo Trandafir, în exclusivitate, pentru cei de la Adevărul.

Teo Trandafir a făcut armata

Disciplinată, ambițioasă, puternică și neînfricată, toate aceste atribute o caracterizează pe Teo Trandafir, o femeie care a fost la un pas de moarte și s-a luptat pentru a dovedi, încă o dată, că viața nu o poate doborî, indiferent de cât de multe greutăți îi pune în cale. Puțini sunt cei care știu că firea băiețoasă a lui Teo Trandafir are legătură cu faptul că vedeta a făcut armata, pe vremea când era o adolescentă.

„Am făcut armata la termen redus, în Panduri. Erau niște orgolii acolo, de neimaginat. Doamnele căpitan se uitau la noi pentru că eram tinere, aveam 18-19 ani, unele dintre noi arătau bine, iar lor nu le cădea bine. Ne puneau să facem târâș pe coate.

La un moment dat a văzut căpităneasă un șobolan mort și ne-a dat Salt, înainte!, târâș pe coate, până la șobolan. Vedeam cum se apropie șobolanul, nu puteam să mă ridic în picioare, așa că a trebuit să-mi demonstrez că pot să trec peste!”, a povestit Teo Trandafir, acum ceva timp, în cadrul emisiunii ei de la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI