„Capul lui Vladimir Putin va cădea!” Când „nu va mai fi la conducere Rusiei”

„Capul lui Vladimir Putin va cădea!” Când „nu va mai fi la conducere Rusiei”
„Capul lui Vladimir Putin va cădea!”

„Capul lui Vladimir Putin va cădea!”, este prezicerea celebrei Carmen Harra, care susține că liderul de la Kremlin va plăti cu funcția de președinte al Rusiei. Carmen Harra a făcut o serie de preziceri despre războiul din Ucraina, iar în cele mai noi ziceri ale sale, Vladimir Putin va fi eliminat de la conducerea țării.

„Capul lui Vladimir Putin va cădea!”

Clarvăzătoarea Carmen Harra a prezis noi evenimente pentru Vladimir Putin, președintele Rusiei, care la finalul lunii februarie a atacat Ucraina, amenințând chiar și cu arme nucleare. Aceasta a spus că populația rusă se va delimita de conducătorul ei și îl va lăsa singur. Carmen Harra a mai prezis și că Vladimir Putin va fi eliminat de doi oameni.

„Rușii, încet încet, se vor da deoparte, el amenință cu arma nucleară dar, să nu uităm că trebuie doi oameni să apese pe buton iar acești doi oameni, nu numai că nu vor apăsa pe buton, probabil că vor face tot posibilul să îl elimine. El nu va mai fi la conducere Rusiei”, a declarat clarvăzătoarea.

Carmen Harra a continuat cu prezicerile și a dezvăluit că Rusia îl va îndepărta de la conducere pe Vladimir Putin chiar anul acesta, dar a spus că nu cunoaște și amănunte precum data și ora exactă.

„Fiind psihopat nu are nimic bun în sufletul lui și nu are nicio dorință de a-i salva pe cei din jur și nu îl interesează de suferința oamenilor”, a mai spus Carmen Harra.

Carmen Harra a continuat seria prezicerilor sale și a dezvăluit că anul 2022 va fi, cu precădere, un an în care multe capete politice importante vor cădea, iar cel al lui Vladimir Putin se numără printre ele.

„2022, anul în care capetele politice de ani de zile vor cădea. Capul lui Putin va cădea, deci acest război îl plătește cu președenția lui, cu capul lui”, a prezis clarvăzătoarea.

Carmen Harra l-a caracterizat pe Vladimir Putin ca fiind o persoană suferindă de complexe de inferioritate. Că este un megaloman pe care nu-l interesează de viața oamenilor și de ce se întâmplă în lume.

Psiholog român: „Ceva s-a întâmplat în mintea lui Putin”

Psihologul român Radu Leca i-a analizat profilul psihologic al liderului de la Kremlin și a concluzionat că „Putin nu este nici bolnav și nici nebun”, așa cum s-a tot spus în ultima perioadă.

„Ceva s-a întâmplat în mintea lui Putin, în grupul oamenilor de încredere din jurul său, în grupul de consilieri, fiindcă sfătuit și susținut psiho-emoțional a invadat o țară independentă devenind agresor și criminal de război.

Există încă o modalitate vizibil mai bună de a încerca să-l înțelegi pe Putin. Dacă te vei angaja în abordarea unui stil de diplomație personală, denumită succint de modă veche, cu evidente accente îndreptate către camaraderie și respectul reciproc, atunci poate vei putea să-l înțelegi pe Vladimir Putin.

Consider că o astfel de abordare ar fi putut fi realizată de către președintelui Trump. În anul 2022 America avea nevoie de nebunia și instinctul lui Trump și categoric nu de zâmbetul lui Biden. Putin nu este nici bolnav și nici nebun, dar o să piară pe limba lui, 100% stabil emoțional”, a dezvăluit Radu Leca pentru Impact.ro. 

Este a treisprezecea zi de război în Ucraina. Între timp, orașele Ucrainei au fost iar ținta atacurilor trupelor rusești, iar pe timpul nopții bombardamentele au continuat, fapt ce s-a soldat cu moartea în rândul mai multor civili ucraineni.