Previziunea lui Carmen Harra despre durata războiului Rusia – Ucraina. Ce a anunțat

Previziunea lui Carmen Harra despre durata războiului Rusia - Ucraina. Ce a anunțat
Previziunea lui Carmen Harra despre durata razboiului Rusia - Ucraina

De-a lungul timpului, Carmen Harra a uimit toată țară cu previziunile sale, iar acum, de data aceasta, în plin război, a intrat în direct la Antena Stars, chiar din America. Astfel că vedeta a povestit cât intuiește că va mai exista această situație tensionată dintre cele două țări, Ucraina și Rusia.

Previziunea lui Carmen Harra despre durata războiului Rusia – Ucraina

Carmen Harra a dat mai multe declarații, în direct, la Antena Stars, unde a spus că este conștientă de faptul că toată lumea își dorește ca războiul anului 2022 să se termine cât mai repede, însă ne confruntăm cu un om extrem de puternic.

Carmen Harra a menționat că Vladimir Putin este o persoană influentă, extrem de pregătită pentru acest atac, un om care are o armată foarte puternică și care își dorește să pună mâna pe tot mai multe țări: Ucraina, Moldova, dar și Georgia.

Carmen Harra a menționat că Vladimir Putin este o persoană influentă, extrem de pregătită pentru acest atac, un om care are o armată foarte puternică și care își dorește să pună mâna pe tot mai multe țări: Ucraina, Moldova, precum și Georgia.

Aceasta a mai afirmat că trebuie să fim în continuare cât se poate de sceptici. În contextul în care președintele rus va spune că dorește pace și va pune capăt războiului, nu trebuie să avem încredere în el.

În plus, Carmen Harra a spus că singura modalitate prin care putem să obținem pacea și să oprim războiul este unitatea, deaorece este de o dorință colectivă pentru a pune capăt acestor tragedii de proporții.

„S-ar putea să dea un pas înapoi, dar nu trebuie crezut”

Carmen Harra se arată dezamăgită de faptul că Ucraina luptă singură într-un război și că cei din jur privesc și nu o ajută în realitate, cu toate că dau sancțiuni și trimit câteva ajutoare. În plus, sunt șanse ca tot noi să plătim pentru toate aceste sancțiuni și măsuri care au fost luate împotriva Rusiei.

„S-ar putea să dea un pas înapoi, dar știți cum e la război, un pas înainte, doi pași înapoi. S-ar putea să dea un pas înapoi, dar nu trebuie crezut. Pentru că dacă ne uităm la istoria omenirii, vedem că este un pas înapoi, dar doi pași înainte.

Își dă seama și pregătește o altă modalitate de atac. Aceste atacuri cibernetice își îndreaptă ținta în altă parte. Pe moment, ca să deruteze, are o tactică absolut incredibilă”, a povestit Carmen Harra.

Cu toate acestea, Carmen Harra este convinsă de faptul că Vladimir Putin o să piardă acest război.