Cântărețul român care face declarații șoc despre actuala iubită: ‘A murit și apoi a înviat’ (exclusiv)

Cântărețul român care face declarații șoc despre actuala iubită: ‘A murit și apoi a înviat’ (exclusiv)
Un cântăreț român vine cu mărturii șocante despre iubita sa

Solistul Mihai Onilă și-a regăsit fericirea lângă Laura, o femeie frumoasă și blândă, un adevărat balsam pentru sufletul lui zdrobit de durere, după decesul fiicei. Logodnica lui are însă o poveste de viață tulburătoare. Mihai ne-a povestit că, în urma unui accident de mașină, Laura a murit și mai apoi a înviat pentru a se putea întâlni în această lume: ”Așa a fost scris!”, a declarat el, pentru playtech.ro.

Declarațiile incredibile ale unui cântăreț român: ce s-a întâmplat cu iubita lui?

  • ”Laura a suferit un accident de mașină, în urmă cu patru ani, în care a murit și mai apoi a înviat!”

Mihai Onilă a trecut printr-un lung șir de necazuri. Fiica lui a încetat din viață în 2016, la scurtă vreme după ce a fost diagnosticată cu cancer la creier, iar anul acesta a divorțat de mama fetiței.

Iată însă că, de câteva luni, el zâmbește din nou, iar cea care l-a convins, cu frumusețea și cu blândețea ei, că trebuie să meargă înainte, să treacă peste obstacole, este Laura. Mihai Onilă ne-a povestit despre femeia pe care o adoră și care, înainte de a o cunoaște, a fost în ghearele morții:

”Laura a suferit un accident de mașină, în urmă cu patru ani, în care a murit și mai apoi a înviat. A fost la un pas să rămână fără mâna dreaptă. A revenit la viață ca să ne întâlnim. Așa a fost scris”, ne-a declarat solistul trupei AXXA, pentru playtech.ro.

Ce afaceri au împreună?

  • Mihai și iubita lui au devenit parteneri de afaceri. Au deschis o clinică de masaj și de terapii complementare

Mihai și Laura s-au cunoscut în Belgia, unde de altfel continuă să locuiască. Recent, și-au unit forțele și pasiunea comună pentru masaj și pentru terapii complementare și și-au deschis acolo un cabinet medical. Mihai Onilă ne-a povestit și despre acest vis, devenit realitate, după 12 ani de muncă:

”Clinica se adresează românilor. Oamenii caută un real ajutor să iasă din starea de stres în care așa-zisa pandemie a aruncat lumea în derizoriu. Deci scopul final este de a ajuta oamenii în aceste timpuri foarte tulburi. Eu și Laura știm sigur că putem oferi acest ajutor.

Avem servicii diversificate în materie de masaj și de terapii complementare. Facem și masaj de recuperare, după accidente, de relaxare, terapeutic, cu uleiuri esențiale sau masaj cu pietre, masaj sportiv și de recuperare sportivă, terapie de vindecare fizică, mentală și sufletească, în special terapii pentru anularea depresiei și a anxietății”.

”Nu mă sperie vocea ei, o aud perfect!”

  • Mihai Onilă are o legătură paranormală cu fiica-înger: ”Nu mă sperie vocea ei, o aud perfect!”

Mihai Onilă susține că el și fiica lui, Emily, care a încetat din viață în 2016, au o legătură paranormală:

”Nu am visat-o niciodată, în schimb eu pot comunica cu ea în astral, la nivel mental. Nu mă sperie vocea ei, o aud perfect, avem lumea noastră, e un mod de a-mi alina dorul de ea. Îmi apărea în gânduri, o auzeam, și înainte de a se naște, îmi spunea că numele ei este Emy, vorbeam cu ea mental. Am crezut că e băiețel, la început. Atât a fost misiunea ei pe pământ”, mai spunea Mihai.

Mihai Onilă voia să-i împrăștie cenușa la Sfinx, însă mama micuței nu a avut această putere, de a se despărți de urnă: ”Am păstrat cenuşa, am spus că o voi împrăştia la Sfinx, dar nu mă pot desparți de ea. Urna se află în camera micuţei, mama ei stă acolo, așa își alină suferința”, ne mai declara artistul, în alt interviu pentru playtech.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI