16 sept. 2021 | 15:40

Actrița celebră care va sta 3 ani după gratii pentru trafic sexual. Din ce sectă făcea parte

Monden
Actrița celebră care va sta 3 ani după gratii pentru trafic sexual. Din ce sectă făcea parte
Celebra actriță s-a predat autorităților

În 2018 Hollywoodul a fost luat prin surprindere. Actrița Allison Mack era arestată de FBI. Actrița, cunoscută pentru rolul din serialul „Smallville”, s-a confruntat inițial cu acuzații de trafic sexual. Au fost și acuzații de conspirație privind traficul sexual și conspirație de muncă forțată. Toate aceste acuzații veneau ca urmare a implicării acesteia în secta NXIVM. Actrița a pledat vinovată  în aprilie 2019 și ar fi putut ispăși 14-17 ani de închisoare în conformitate cu actualele linii directoare de condamnare.

Allison Mack, de la actriță de top la scandal și închisoare

Actrița americană Allison Mack, în vârstă de 39 de ani, este cunoscută publicului din România pentru rolul din serialul „Smallville”. Scandalul în care este implicată a generat un adevărat val de reacții dure la adresa ei. Totul a plecat de la investigațiile făcute de FBI în legătură cu secta NXIVM.

Fostii membri NXIVM, printre care și Allison Mack, au spus anchetatorilor cum Raniere, liderul sectei, a stabilit sororitatea secretă din cadrul NXIVM. Cum femeile erau ținute la diete prin înfometare, marcate cu inițialele sale și li se ordona să întrețină relații sexuale cu el. Allison Mack și alți lideri ai grupului au folosit fotografii nud și alte materiale compromițătoare pentru a pune presiune pe membrii să se conformeze, au mai declarat procurorii.

Celebra actriță s-a predat autorităților

Cu două săptămâni înainte ca Allison Mack să înceapă o pedeapsă de trei ani de închisoare pentru rolul ei intens în cultul NXIVM, actrița din Smallville s-a predat autorităților pe 13 septembrie. O căutare a bazei de date a Biroului Federal al Închisorilor a confirmat-o pe Allison Mack, în vârstă de 39 de ani, acum în spatele gratiilor la FCI Dublin, în zona East Bay, în afara San Francisco.

„Nu s-a furnizat niciun motiv pentru care Allison Mack a fost dusă la FCI Dublin. Cu toate acestea, odată cu data predării ei,  probabil că actrița a vrut să evite oarecum atenția.”, spune presa americană.

Actrița a pledat vinovată în 2019 pentru diferite infracțiuni, inclusiv extorcare și muncă forțată. Vedeta fusese membru de rang înalt al NXIVM, grupul din nordul statului New York condus de Keith Raniere.

Acesta din urmă execută acum o condamnare de 120 de ani de închisoare. Allison Mack s-a prezentat în fața judecătorului districtului american Nicholas Garaufis la Brooklyn pe 13 septembrie pentru a-și afla sentința.

„Am trăit o rușine copleșitoare, deoarece am înercat să accept și să înțeleg tot ce s-a întâmplat și tot ce am ales. La schemele nefaste și abuzive emoționale ale unui om bolnav.

Îmi pare rău că v-am încurajat să vă folosiți resursele pentru a participa la ceva care a fost în cele din urmă atât de urât.”, ar fi declarat actrița.

Keith Raniere, liderul cultului sexual NXIVM, este condamnat la 120 de ani de închisoare

Keith Raniere a promis o cale spre fericire, seducând oamenii bogați care simțeau că nu au un scop mai înalt în viață. Compania sa, NXIVM, a oferit ateliere de auto-perfecționare care au devenit populare în Hollywood și în cercurile de afaceri.

Dar Raniere era un păpușar care controla o întreprindere criminală de cult, au dezvăluit procurorii la procesul său. Marți, Keith Raniere, în vârstă de 60 de ani, a fost condamnat la 120 de ani de închisoare. Acuzațiile erau de trafic sexual și alte infracțiuni.

Judecătorul i-a mai ordonat să plătească o amendă de 1,75 milioane de dolari. Sentința a acoperit o cădere remarcabilă pentru un bărbat care a fost odată idolatrizat de adepții săi, pintre care și actrița Allison Mack. Dar de atunci a fost expus ca un fraudator care a exploatat adepții lui pentru bani, sex și putere.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat! Simona Bucura-Oprescu explică
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro