Actrița celebră care va sta 3 ani după gratii pentru trafic sexual. Din ce sectă făcea parte

Actrița celebră care va sta 3 ani după gratii pentru trafic sexual. Din ce sectă făcea parte
Celebra actriță s-a predat autorităților

În 2018 Hollywoodul a fost luat prin surprindere. Actrița Allison Mack era arestată de FBI. Actrița, cunoscută pentru rolul din serialul „Smallville”, s-a confruntat inițial cu acuzații de trafic sexual. Au fost și acuzații de conspirație privind traficul sexual și conspirație de muncă forțată. Toate aceste acuzații veneau ca urmare a implicării acesteia în secta NXIVM. Actrița a pledat vinovată  în aprilie 2019 și ar fi putut ispăși 14-17 ani de închisoare în conformitate cu actualele linii directoare de condamnare.

Allison Mack, de la actriță de top la scandal și închisoare

Actrița americană Allison Mack, în vârstă de 39 de ani, este cunoscută publicului din România pentru rolul din serialul „Smallville”. Scandalul în care este implicată a generat un adevărat val de reacții dure la adresa ei. Totul a plecat de la investigațiile făcute de FBI în legătură cu secta NXIVM.

Fostii membri NXIVM, printre care și Allison Mack, au spus anchetatorilor cum Raniere, liderul sectei, a stabilit sororitatea secretă din cadrul NXIVM. Cum femeile erau ținute la diete prin înfometare, marcate cu inițialele sale și li se ordona să întrețină relații sexuale cu el. Allison Mack și alți lideri ai grupului au folosit fotografii nud și alte materiale compromițătoare pentru a pune presiune pe membrii să se conformeze, au mai declarat procurorii.

Celebra actriță s-a predat autorităților

Cu două săptămâni înainte ca Allison Mack să înceapă o pedeapsă de trei ani de închisoare pentru rolul ei intens în cultul NXIVM, actrița din Smallville s-a predat autorităților pe 13 septembrie. O căutare a bazei de date a Biroului Federal al Închisorilor a confirmat-o pe Allison Mack, în vârstă de 39 de ani, acum în spatele gratiilor la FCI Dublin, în zona East Bay, în afara San Francisco.

„Nu s-a furnizat niciun motiv pentru care Allison Mack a fost dusă la FCI Dublin. Cu toate acestea, odată cu data predării ei,  probabil că actrița a vrut să evite oarecum atenția.”, spune presa americană.

Actrița a pledat vinovată în 2019 pentru diferite infracțiuni, inclusiv extorcare și muncă forțată. Vedeta fusese membru de rang înalt al NXIVM, grupul din nordul statului New York condus de Keith Raniere.

Acesta din urmă execută acum o condamnare de 120 de ani de închisoare. Allison Mack s-a prezentat în fața judecătorului districtului american Nicholas Garaufis la Brooklyn pe 13 septembrie pentru a-și afla sentința.

„Am trăit o rușine copleșitoare, deoarece am înercat să accept și să înțeleg tot ce s-a întâmplat și tot ce am ales. La schemele nefaste și abuzive emoționale ale unui om bolnav.

Îmi pare rău că v-am încurajat să vă folosiți resursele pentru a participa la ceva care a fost în cele din urmă atât de urât.”, ar fi declarat actrița.

Keith Raniere, liderul cultului sexual NXIVM, este condamnat la 120 de ani de închisoare

Keith Raniere a promis o cale spre fericire, seducând oamenii bogați care simțeau că nu au un scop mai înalt în viață. Compania sa, NXIVM, a oferit ateliere de auto-perfecționare care au devenit populare în Hollywood și în cercurile de afaceri.

Dar Raniere era un păpușar care controla o întreprindere criminală de cult, au dezvăluit procurorii la procesul său. Marți, Keith Raniere, în vârstă de 60 de ani, a fost condamnat la 120 de ani de închisoare. Acuzațiile erau de trafic sexual și alte infracțiuni.

Judecătorul i-a mai ordonat să plătească o amendă de 1,75 milioane de dolari. Sentința a acoperit o cădere remarcabilă pentru un bărbat care a fost odată idolatrizat de adepții săi, pintre care și actrița Allison Mack. Dar de atunci a fost expus ca un fraudator care a exploatat adepții lui pentru bani, sex și putere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI