Cântăreața Oana Radu, transformare uluitoare după moartea iubitului său. Cum a apărut artista în fața fanilor. Imaginea a luat pe toată lumea prin surprindere

Cântăreața Oana Radu, transformare uluitoare după moartea iubitului său. Cum a apărut artista în fața fanilor. Imaginea a luat pe toată lumea prin surprindere
Oana Radu a trecut prin niște schimbari radicale după moartea iubitului ei

Cântăreața Oana Radu a suferit niște transformări incredibile după evenimentul nefericit din viața sa în care și-a pierdut viața iubitul său. Ce se întâmplă acum în viața vedetei?

Oana Radu a traversat în ultimele luni clipe crunte și copleșitoare după aflarea veștii morții iubitului ei, incendiat în scara blocului în care locuia de un vecin. Acest eveniment tragic și-a pus profund amprenta asupra vedetei, care a suferit cumplit în urma incidentului. Însă Oana radu a revenit în atenția fanilor, dar de data aceasta cu vești bune!tânăra cântăreață devenită celebră cu piesa „Noi noaptea”, a declarat că a scăzut considerabil în greutate și că se simte foarte foarte bine.

Oana Radu a slăbit! La ce greutate a ajuns vedeta?

Oana Radu este dovada vie că nicio problemă nu trebuie să fie de nedoborât. Artista care a pășit pentru prima dată pe scena de la Vocea României, în urmă cu mai mulți ani a slăbit 30 de kg, în 50 de zile, ajungând de la 104 kg la 75. Vedeta este la a doua încercare de acet tip, după ce în 2014 reușise să dea jos 60 de kg. Din cauza greutăților pe care le-a traversat anul acesta, tânăra a mai luat în greutate, însă ambiția a fost mai puternică acum și a determinat-o să mai facă încă o dată acest pas.

„Când crezi că nu poți să o faci, fă-o de două ori și fă poze!! După ce în 2014 am slăbit peste 60 de kg, în 2019 m-am îngrășat din nou. Luna trecută am început o nouă dietă. A două oară când slăbesc. Am slăbit 30 de kg în 50 de zile, de la 104 kg la 75 de kg !” este mesajul transmis de vedetă pe pagina sa de Instagram. 

Fanii îi sunt alături, o încurajează permanent și o felicită pentru curajul și pentru determinarea sa.

Oana Radu este foarte sinceră și transparentă cu admiratorii săi, cărora le-a vorbit deschis despre modalitățile pe care le-a adoptat pentru a trece prin această schimbare radicală și le-a împărtăți, totodată greutățile prin care a trecut odată cu această transformare. Oana Radu a postat un videoclip pe canalul său de Youtube, în care vorbește fără perdea despre viața sa și despre încercările ei da renunța la kilogramele în plus.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI