25 oct. 2019 | 18:30

Vocea României Live Video pe Pro TV – Vezi emisiunea de vineri, 25 octombrie

Știri generale
Vocea României Live Video pe Pro TV - Vezi emisiunea de vineri, 25 octombrie
Emisiunea Vocea României de la Pro TV - ediția a 8 a de pe 25 octombrie.

Cel de-al nouălea sezon al talent show-ului Vocea României a debutat pe 6 septembrie 2019 la Pro TV. Pavel Bartoș revine în funcția de prezentator. În sezonul 9, Andra este înlocuită de Horia Brenciu, în timp ce Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă își păstrează rolurile de antrenori. În seara aceasta de la ora 20:30 va avea loc a opta ediție pe nevăzute a show-ului muzical „Vocea României”.

Update: Andi Țolea are doar 18 ani, dar a trăit deja momente extrem de dificile. Toți au apăsat! Cei patru jurați au fost extrem de încântați de vocea lui Andi. Smiley a fost cel ales, după o ceartă meritată.

Update: Mamă a doi copii, s-a oprit din activitatea de teatru pentru a-i crește. Andreea Maletici a surprins cu emoția pe care a reușit să o transmită și cu chipul său senin. Din nefericire, nu a reușit să convingă niciun jurat.

Update: Brita Seiddner a practicat preoția, a venit cu o poveste aparte, strâns legată de teologie, cu toate că este educatoare de profesie. Primele acorduri nu l-au putut ține departe pe Chirilă, așa că a și apăsat butonul magic.

Update: Patricia Mărginean a adus o piesă în special pe placul Irinei. Deși jurații au fost încântați de cum a terminat piesa, nu au apăsat butonul.

Update: Paula Sabău a venit să imrpesioneze. A lucrat mult pentru ceea ce are, dovadă și lecțiile de canto pe care le ia încă de la 7 ani. N-a fost să fie pentru Paula în seara asta.

Update: Primul duet din ediția de azi este adus în prim-plan de Oana și Răzvan. După o experiență neplăcută, din cauza unui accident de mașină, au venit, tot împreună, să adune în albumul vieții o experiență frumoasă. Lupta a fost ăntre Tudor și Horia, dar Brenciu a câștigat bătălia.

Update: Lavinia Băjinaru a plecat de la provocările de acasă și de la job-ul de zi cu zi…la cele de pe marea scenă de la Vocea. Aceasta a decis ca rețeta succesului să înceapă cu Canção do Mar, cântată de Dulce Pontes. Rimes a fost cucerită, afirmând că iubește piesa, iar în cele din urmă a fost sigura care s-a întors, în ultima clipă.

Update: Lior Bebera a curpins spectatorii cu o piesa lui Richard Marx – Wherever you go, whatever you do.  Din păcate, norocul nu a fost de partea lui azi.

Update: Amanda Aprotosoaiei a surprins jurații cu o piesă care nu a mai fost la Vocea României.  Aceasta a încercat săvină cu o interpretare aparte a piesei „idontwannabeyouanymore”  a li Billie Eilish. Irina Rimes a fost total cuprinsă de vocea sa, așa că a luat-o în echipa ei.

Update: Curajoasa de la Vocea, din ediția asta, a fost Paula Andreea. Cu o lecție la purtător, artista le-a arătat ce a avut mai bun juraților, dar nu a fost aleasă de niciunul.

Update: Aneta Gașpar a venit la Vocea cu piesa „Personal Jesus”, o personalitate timidă și o chitară.  Se pare că vocea sa puternică, dezvăluită mai ales la finele piesei, i-a convins pe Tudor Chirilă și Horia Brenciu, dar Tudor a avut câștig de cauză.

Update: Iftim Iiuliana este strudentă al Academia Militară și și-a încercat norocul la Vocea. A avut o apariție inedită, în uniforma militară, dar nu i-a impresionat pe jurați.

Emisiunea Vocea României de la Pro TV – ediția a 8 a de pe 25 octombrie

Vocea României este o emisiune de talente din România. A avut premiera pe 27 septembrie 2011 la Pro TV. Fiind bazată pe competiția muzicală The Voice of Holland, emisiunea a fost creată de producătorul de televiziune olandez John de Mol și face parte din franciza internațională The Voice.

Conceptul constă în găsirea de interpreți talentați cu vârste de cel puțin 16 ani, începându-se printr-o etapă de audiții publice. Câștigătorul este determinat prin votul publicului, care se realizează prin mesaje text și apeluri telefonice la numere special alocate fiecărui concurent. Începând din sezonul 6, telespectatorii pot vota și prin intermediul aplicației emisiunii, având posibilitatea de a acorda câte un vot online gratuit în fiecare rundă de vot.

Premiul emisiunii și căștigătorii celorlalte opt sezoane

Premiul cel mare constă în suma de 100 000€, obținută prin sponsorul Telekom (anterior Cosmote), și un contract cu Universal Records. Până în momentul actual, au fost desemnați opt câștigători:

  • Ștefan Stan,
  • Julie Mayaya,
  • Mihai Chițu,
  • Tiberiu Albu,
  • Cristina Bălan,
  • Teodora Buciu,
  • Ana Munteanu și
  • Bogdan Ioan.

Emisiunea are un juriu format din 4 membri care analizează și aduc critici artistice constructive interpretărilor concurenților. Fiecare jurat pregătește o echipă de artiști și se află într-o competiție continuă cu ceilalți pentru a se asigura că învingătorul face parte din echipa sa și că, astfel, va deveni antrenorul câștigător.

Ediția a 8 a a emisiunii din această seară

„Vocea României” este una dintre cele mai vizionate emisiuni de talent, iar în seara aceasta noi concurenți vor urca pe scenă. Așadar, începând cu ora 20:30 cu povești de viață impresionante sau voci care reușesc să uimească jurații de la primele note muzicale vor avea un singur gând: să întoarcă scaunele măcar una dintre cei patru. Smiley, Tudor Chirilă, Horia Brenciu și Irina Rimes se vor bucura de fiecare interpretare, dar se vor ”bate” și pe concurenți.

Trei concurenți ai emisiunii Vocea României.

Vocea României ediția a opta – Live Video.

În această seară va avea loc ultima ediție a sezonului 9 de audiții pe nevăzute, așa că tensiunea pentru antrenorii de la Vocea României devine din ce în ce mai mare. Aceștia mai au puține locuri disponibile în echipe, așa că trebuie să fie atenți când și cum aleg vocile care îi impresionează. În următoarele ediții vor urma 4 knockout-uri, o ediție de confruntări și 3 show-uri live – 2 semifinale și marea finală.

Live Video Online Vocea României la PRO TV

Încă puțin și competiția de voci începe! Pentru LIVE ”Vocea României”, ai aici site-ul oficial. ”Vocea României” a ajuns la sezonul cu numărul 9, iar în această seară de vineri, 25 octombrie 2019, la oara 20:30 va avea loc ediția a opta a emisiunii din acest sezon.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Mănăstirea din România unde o floare creează un peisaj rupt din Rai. Are şi proprietăți tămăduitoare
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro