Iubitul Oanei Radu a murit. Ce s-a întâmplat cu el în ultimele 24 de ore. Mesajul tulburător al artistei

Iubitul Oanei Radu a murit. Ce s-a întâmplat cu el în ultimele 24 de ore. Mesajul tulburător al artistei
Iubitul Oanei Radu a murit, la trei săptămâni după ce a fost incendiat

Iubitul Oanei Radu a murit, la trei săptămâni după ce a fost incendiat. Tânărul se afla în comă indusă, după ce suferise arsuri grave. Artista este cea care a făcut anunțul pe o rețea de socializare, unde a primit mesaje de condoleanțe și încurajări din partea fanilor.

Iubitul Oanei Radu a murit, la trei săptămâni după ce a fost incendiat

Alin Mihai Suflea și mama lui au suferit arsuri grave după ce au fost incendiați, în luna august, când un bărbat din Craiova a intrat în scara unui bloc, a aruncat mai multe sticle cu benzină și apoi a dat foc, rănindu-l grav pe iubitul Oanei Radu și pe mama acestuia. Cei doi au fost transportați la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, iar agresorul a fost arestat.

„Era nebunul cartierului. Spunea că este Satana. Prietenul meu l-a ajutat mereu, a fost în casă la mama iubitului meu, a mâncat acolo. I-a dat cu o sticlă cu benzină în cap, a explodat şi a luat foc. În dimineaţa aceea s-au întâlnit şi i-a zis, ce faci, mă, te-ai făcut bucureştean? Dar el este un om pe care îl ştii că este nebun şi nu iei în seamă ce zice. Mi-e foarte rău. L-a transferat la Craiova întâi şi apoi cu un elicopter la Bucureşti. Sunt într-o situaţie disperată. Ştiu că dacă ar fi fost aici mi-ar fi spus să lupt”, a declarat Oana Radu recent la un post de televiziune.

Din păcate, Alin a murit, după ce în ultimele săptămâni s-a aflat în comă indusă. Oana Radu este cea care a făcut anunțul trist pe o rețea de socializare.

„Iubitul meu a pierdut astăzi lupta cu viața. Vă mulțumim tuturor pentru toate mesajele și încurajările. Dumnezeu să te odihnească. Te iubesc”, este mesajul Oanei Radu. Fanii i-au transmis mesaje de încurajare și condoleanțe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI