Cântăreața din România care s-a zvârcolit în chinuri, fără să sune la 112: “Gustul și mirosul au dispărut”

Cântăreața din România care s-a zvârcolit în chinuri, fără să sune la 112: “Gustul și mirosul au dispărut”
Cântăreața din România care s-a zvârcolit în chinuri, fără să sune la 112 “Gustul și mirosul au dispărut

Artista a trecut prim momente cumplite. După ce a rămas fără gust și miros, cu o durere îngrozitoare și o stare de rău de nedescris, cântăreața a intrat în panică. Cu toate acestea a refuzat să cheme salvarea. Duminică, ea a povestit pe Facebook despre clipele grele prin care a trecut în ultima săptămână.

Artista din România care s-a zvârcolit în chinuri, fără să sune salvarea

Cântăreața Carmen Rădulescu în vârstă de 56 de ani, s-a simțit foarte rău. Ea și-a pierdut gustul și mirosul, însă este de părere că starea pe care a avut-o este de la o criză biliară și nicidecum de la coronavirus.

Se pare că artista nu s-a gândit nici o clipă la posibilitatea de a fi infectată cu COVID-19. Așadar, Carmen Rădulescu s-a chinuit acasă, fără a suna la salvare, de frică să nu fie dusă la spital.

„Bună, dragii mei! V-am obișnuit întotdeauna cu poze drăguțe, cu zâmbetul la purtător, știu! Dar de o săptămână, mai precis de pe 8 noiembrie, totul s-a întors cu susul în jos… tot corpul mă durea, mă ardea, temperatura de 38°nu scădea, dureri de cap îngrozitoare, nu mă puteam mișca, nu puteam să stau nici măcar în șezut pe marginea patului, tot ce mâncam dădeam afară, mirosul și gustul au dispărut!

M-am panicat un pic, dar n-am vrut să chem ambulanța pentru nimic în lume, nu doream să merg la spital, ferit-a Sfântul! Managera mea, Elenuca, a stat alături de mine zi și noapte, m-a vegheat…! După zile de chin i-am cerut medicului de familie (descriindu-i toate stările și simptomele), să-mi trimită o rețetă on-line, să iau ceva, să se amelioreze starea!”, a scris Carmen Rădulescu duminică, pe Facebook, potrivit Click.ro.

Carmen Rădulescu nu a sunat la salvare
Carmen Rădulescu nu a sunat la salvare Foto: Facebook

Carmen Rădulescu crede că este vorba de o criză biliară

Carmen Rădulescu a spus că medicul de familie i-a trimis o medicamentație care nu a dat rezultate, ba chiar mai rău de atât, orice pastilă îi făcea și mai rău. Artista nu a mai dat detalii și a dezvăluit că totul pornise de la o criză de bilă.

„Ce credeți?! Mi-a trimis o medicamentație ce semăna mai degrabă cu toate astea pe care le tot vedem pe Facebook, nicidecum pentru ce sufeream eu! Ok, am zis, luăm rețeta și-om vedea ce va fi! N-a fost deloc bine… mai rău… și mai rău, orice pastilă (antibiotic) îmi făceau și mai rău! În fine, să nu mai lungesc povestea, totul a pornit de la o criză biliară!” a mai adăugat cântăreața.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI