Vine un nou dezastru în 2021?! Ce a prezis medicul care a prevăzut pandemia de covid

Vine un nou dezastru în 2021?! Ce a prezis medicul care a prevăzut pandemia de covid
Michael Osterholm sustine ca urmeaza ca in 6-12 saptamani sa se deslantuie cea mai neagra perioada a pandemiei

Se anunță dezastru în 2021. Medicul care a prevăzut pandemia de covid încă din 2017 spune că în următoarele 6-12 săptămâni va urma cea mai „neagră” perioadă a pandemiei de coronavirus. Avertismentul vinde din partea lui Michael Osterholm, profesor regent şi director al Centrului pentru Cercetări şi Politici pentru Boli Infecţioase de la Universitatea din Minnesota.

Iadul se va deslănțui pe Pământ peste 6-12 săptămâni. Urmează cea mai neagră perioadă a pandemiei de coronavirus

Medicul care a prevăzut pandemia de coronavirus încă din 2017 spune că cea mai neagră perioadă a coronavirusului urmează să se desfășoare în următoarele 6-12 săptâmâni.

Potrivit lui Michael Osterholm, profesor regent şi director al Centrului pentru Cercetări şi Politici pentru Boli Infecţioase de la Universitatea din Minnesota, apogeul dezastrului cauzat de pandemia de coronavirus va avea loc  „următoarele 6-12 săptămâni, care vor fi cele mai lungi şi întunecate momente de la răspândirea virusului„. Epidemiologul mai afirmă că un vaccin anti-coronavirus nu va fi disponibil mai devreme de al treilea trimestru din anul 2021.

Klaus Iohannis a invitat la discutii autoritatile din Romania, sa dezbata problema epidemiei de coronavirus
Klaus Iohannis a invitat la discutii autoritatile din Romania, sa dezbata problema epidemiei de coronavirus

Michael Osterholm a prezis pandemia de coronavirus în 2017

Michael Osterholm ar fi prezis pandemia de coronavirus în anul 2017, în cartea sa „The most lethal threat„. Michael Osterholm a avertizat încă din anul 2017 că un nou virus se va răspândi şi va cauza o pandemie similară celei din 1918 în urma cărei au pierit între 50 și 100 de milioane de oameni de pe întreg globul.

Potrivit datelor actuale, pandemia de coronavirus a afectat până acum 42 de milioane de oameni. 28 de milioane s-au vindecat, în timp ce un milion de persoane au murit.

Klaus Iohannis, ședință la Cotroceni, marți, alături de mai mulți miniștrii și autorități din sistemul sanitar

Pe de altă parte, președintele Klaus Iohannnis a convocat la Cotroceni, marți, pe premier și mai mulți miniștrii pentru discuții despre pandemia de coronavirus. Ședinșa a început la orele 15:00.

Preşedintele Klaus Iohannis va avea o şedinţă de evaluare şi prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu prim-ministrul României, Ludovic Orban, ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru; Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Secretar de Stat, Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat;

Cine a mai fost chemat la ședința de la Cotroceni

Secretarul de Stat în cadrul Ministerului Sănătăţii, general dr. Ionel Paul Oprea. La şedinţă vor participa directorul general al Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, colonel dr. Florin Oancea; directorul Institutului Naţional de Sănătate Publică, director al Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile, dr. Adriana Pistol; reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, dr. Alexandru Rafila;

Șeful Direcţiei Medicale din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, general dr. Dragoş Marian Popescu; directorul Medical în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Braşov, dr. Andreea Moldovan; vicepreşedintele Societăţii Naţionale de Medicina Familiei (SNMF), dr. Gindrovel Dumitra. Ședința va fi ținită la Palatul Cotroceni. Revenim cu detalii, la finalul ședinței”, a informat Administrația Prezidențială.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI