Cântăreața din România care a ajuns de urgență la spital. Este gravidă în 8 luni

Cântăreața din România care a ajuns de urgență la spital. Este gravidă în 8 luni
Probleme pentru o artistă din România. De ce a ajuns la spital

O cântăreață și-a speriat fanii după ce le-a dezvăluit tuturor că a ajuns la spital! Vedeta a trecut prin clipe grele în ultima perioadă, iar acum se pregătește să își strângă în brațe bebelușul, dar se pare că provocările din viața ei nu îi dau pace.

Ce cântăreață a ajuns la spital. Fanii s-au speriat

Doinița Ioniță, cunoscută de toată lumea drept Dodo, a postat mai multe videoclip-uri în care le dezvăluia fanilor că se află într-un spital din Râmnicu Sărat. Admiratorii ei și-au făcut griji imediat, mai ales pentru că artista este însărcinată în 8 luni.

Aceasta a rămas timp de mai multe zile în unitatea spitalicească pentru ca medicii să o țină sub observație. De asemenea, ea și-a cerut scuze față de fanii din mediul online pentru că nu a mai fost activă pe rețelele de socializare în ultima vreme, explicând că starea ei de sănătate nu a fost una bună.

„Poate vă întrebați de ce nu am postat zilele astea. Din păcate, nu m-am simțit bine și a fost nevoie să rămân în spital pentru câteva zile.”, a scris Dodo pe TikTok.

Ce provocări a avut de înfruntat Dodo, însărcinată pentru prima oară

Dodo se pregătește să devină mămică pentru prima oară, dar s-a despărțit de tatăl copilului său. Ea și Liviu Kevin au avut o relație plină de certuri și împăcări, dar, până la urmă, s-au hotărât să își spună adio, iar artista s-a mutat în Râmnicu Sărat, unde locuiesc părinții săi.

Cântăreața a uitat de agitația din Capitală și s-a retras alături de rudele sale pentru a se asigura că sarcina ei o să fie lipsită de probleme. Totuși, ea nu a rămas în relații bune cu tatăl bebelușului său, ba chiar nu mai discută cu acesta.

Dodo și iubitul ei s-au despărțit: „Nu mai suntem nici doi doi”

În urmă cu ceva timp, Liviu Kevin dezvăluia că își dorește să țină legătura cu Dodo, dar artista refuză să îi răspundă la telefon. De asemenea, acesta puncta că ea ar fi influențată negativ de către mama ei atunci când vine vorba despre relația pe care ar trebui să o aibă cu el.

„Care noi trei? Nu mai suntem nici noi doi, dar noi trei. Eu vreau sa ținem legătura măcar pentru copil, dar ea nu răspunde nici măcar la telefon.

Bine, asta pentru ca este influențată de maică-sa, mai multe chestii.”, a transmis Liviu Kevin în trecut.