Daniela Crudu dă vestea cea mare: ‘Vreau să fiu mamă’. Unde a mers în concediu cu iubitul secret EXCLUSIV

Daniela Crudu dă vestea cea mare: ‘Vreau să fiu mamă’. Unde a mers în concediu cu iubitul secret EXCLUSIV
Daniela Crudu, dezvăluiri din viața personală

Fosta asistentă tv ne-a mărturisit că a ajuns la vârsta în care-și dorește un copil, chiar dacă nu este căsătorită

Daniela Crudu, detalii despre viața personală

Daniela Crudu a mărturisit, într-un interviu recent, pentru playtech.ro, că o duce cât se poate de bine pe plan profesional, chiar dacă s-a retras de ceva timp din televiziune.

”Am avut un shooting la Sibiu, la un brand de vodkă. Am pozat toată ziua, pe stradă în Sibiu, la o herghelie… Cam atât fac, am contracte de imagine. Dar nu mă plâng, îi mulțumesc lui Dumnezeu, am tot ce-mi doresc. Am și evenimente ca MC, prezint în câteva cazinouri, am contacte cu o casă de pariuri sportive, apoi cu vodka și la haine”, ne-a spus aceasta.

Nu același lucru l-ar putea spune însă fosta asistentă tv și atunci când vine vorba despre viața sa personală. La 32 de ani, bruneta nu are încă o familie și nici gânduri de măritiș, chiar dacă are o relație de câteva luni cu un iubit care-o plimbă pe unde-și dorește, dar pe care-l ține încă la secret.

  • Nu a rămas niciodată însărcinată

Chiar și nemăritată fiind, Daniela Crudu aruncă însă bomba. Aceasta spune că este pregătită să devină mamă.  ”Vreau să fac un copil”, a declarat Cruduța pentru playtech.ro.

Tot ea a mărturisit că până acum nu a rămas niciodată însărcinată, dar atunci când se va întâmpla se va bucura să devină mamă. În urmă cu ceva timp, fosta asistentă tv povestea că și-a pierdut virginitatea pe când avea 16 ani, cu un bărbat mai mare decât ea cu zece ani. Relația sa cu acesta a durat trei ani. „Relaţia noastră a durat trei ani. Ne-am despărţit pentru că era foarte gelos”, a spus Daniela Crudu.

Pe unde a plimbat-o iubitul

Cât despre actualul iubit, bruneta a mărturisit că există cineva în viața sa, dar nu știe dacă el va fi cel care îi e sortit.

„Am fost la piramida lui Keops. Am văzut Sfinxul. Mi-a plăcut foarte tare, am simțit o energie și mi-am pus o dorință, sper să se îndeplinească. Nu, nu vreau să mă mărit. Să devin milionară, da. Sunt singură în pozele din Kairo, păi normal, nu știi că nu se pune… Da, am iubit, să zic. Să zic că da, să sperăm că nu. Secret”, a spus Daniela Crudu la Antena Stars.

  • Călăritul, un hobby din copilărie

Daniela Crudu a realizat ieri un shooting pentru o reclamă la o băutură alcoolică, atât pe străzile Sibiului, cât și la o herghelie. Bruneta a fost încântată să meargă în acel loc mai ales că, ne-a spus aceasta, îi plac caii și știe să călărească. ”Știu să călăresc, îmi place, de mică am învățat”, a mai spus ea pentru impact.ro.

  • Și-a vizitat sora în Suedia

Recent, fosta asistentă tv a lui Dan Capatos, fostă Burlăciță și cândva abonată la show-urile tv, s-a întors dintr-o vacanță în Suedia, țara unde s-a stabilit sora sa. ”Sora mea s-a căsăorit în Suedia, a rămas acolo. Acum face școală, învață limba ca să se poată angaja.

A ajuns prin mine, eu i-am făcut cunoștință cu actualul soț”, ne-a mai spus Cruduța. Aceasta a adăugat că, personal, nu-i place să locuiască în Suedia: ”Nu-mi place acolo, e o țară prea linștită pentru mine. Am fost acum o săptămână la ea. Nu ne-a cerut nimic la aeroport, acolo nici masca nu se poartă pe nicăieri”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI