20 mart. 2024 | 13:06

Cântăreaţa de muzică populară pe care nu o mai recunoşti. Fanii nu sunt de acord cu schimbările făcute. Foto

Monden
Cântăreaţa de muzică populară pe care nu o mai recunoşti. Fanii nu sunt de acord cu schimbările făcute. Foto
Cântăreaţa de muzică populară pe care nu o mai recunoşti

Cu toate că este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul de la noi din țară, nu a ezitat să apeleze la intervenția medicilor plasticieni. Schimbările făcute de ea nu au fost însă pe placul fanilor săi, care i-au transmis de nenumărate ori că nu sunt de acord cu noul său look. Mulți spun că îndrăgita cântăreață de muzică populară este astăzi de nerecunoscut.

Schimbările au stârnit un val de reacții

De când a apărut sub lumina reflectoarelor, a impresionat publicul nu doar prin talent, dar și prin frumusețe. Acum, este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară din România, dar și una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul de la noi din țară.

În ultimii ani, a trecut printr-o serie de transformări fizice. Mai mult, a recunoscut chiar că a apelat la serviciile medicilor plasticieni, suferind o operație  de augmentare mamară și mai multe intervenții non-invazive la nivelul feței.

„Nu sunt contra operațiilor estetice, mi-am și făcut una, la sâni. Era o chestie de mulți ani, după sarcină s-au lăsat sânii. Mi-am pus silicoane, dar nu e nimic exagerat, nu-mi plac lucrurile exagerate”, a spus artista, potrivit Click!.

Te-ar putea interesa și: Ce s-a ales de averea Ilenei Ciuculete, după 7 ani de la moartea îndrăgitei soliste de muzică populară. Cine a rămas cu drepturile de autor

Fanii au criticat-o

Este foarte activă în mediul online, publicând pe platformele de social media fotografii în care surprinde cele mai frumoase momente din viața sa de zi cu zi – pe scenă, dar și departe de lumina reflectoarelor.

În secțiunea de comentarii, pe lângă complimentele pe care le primește de la internauți, Maria Constantin a fost și criticată pentru schimbările pe care și le-a făcut. Fanii i-au reproșat că a exagerat cu operațiile estetice și că ar fi acum aproape imposibil de recunoscut, în comparație cu imaginile cu ea de la începutul carierei.

Te-ar putea interesa și: Cântăreaţa de muzică populară care arată mai bine ca niciodată. S-a fotografiat cu un decolteu de invidiat, cum ţine admiratorii la distanţă

Cântăreaţa de muzică populară pe care nu o mai recunoşti. Fanii nu sunt de acord cu schimbările făcute. Foto

Ce s-a întâmplat după valul de critici

Comentariile negative au dispărut însă de pe paginile sale de social media, semn că, cel mai probabil, ea sau administratorii paginilor, au făcut „curățenie” printre mesajele trimise de oameni.

Trebuie însă menționat că artista alege să își modifice fotografiile publicate în mediul online, folosind fie programe de editare, fie filtre.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actrița iubită de milioane de români care a avut o dramă neștiută și un destin tragic. Ce cuvinte a rostit înainte să moară
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Ce alimente ultraprocesate cresc cel mai mult riscul de moarte prematură
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Românii, striviți de prețuri. Un obicei banal a devenit un lux
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Se poate rămâne fără banii din CONTUL BANCAR. Informația a fost anunțată în mod oficial
Capital.ro
Horoscop 12 mai 2024. Berbecii prioritizează odihna, Racii fac schimbări importante
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro