Cum arată azi Lucian Viziru și soția lui. Cei doi locuiesc în Germania de 6 ani FOTO

Soția lui Lucian Viziru, look total schimbat. Cum arată acum: este aproape de nerecunoscut

Lucian Viziru a fost unul dintre cei mai râvniți burlaci din România, care s-a făcut bărbat de casă în vara anului 2010, când s-a căsătorit cu Ema. Cei doi, alături de fiul lor, trăiesc de 6 ani în Germania. Cum arată azi?

Cum arată azi Lucian Viziru și soția lui

Lucian Viziru s-a căsătorit cu Ema, fata pe care a iubit-o în liceu, în vara anului 2010. Actorul a regăsit-o, după 17 ani, cu ajutorul Facebook-ului, timp în care nu s-au mai văzut și nu au vorbit. După câteva luni de relație, Lucian și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie. După luna de miere, cuplul a aflat vestea că vor deveni părinți, în luna februarie a anului 2010 urând bun venit pe lume unui băiețel pe care l-au botezat Adrian.

Timpul a trecut și, în urmă cu 6 ani, toți au plecat în Germania. Despre Lucian se cunoaște că postura de antrenor de tenis l-a schimbat, despre minunea familiei că este talentată în sportul în care ai lui au făcut performanță, iar despre Ema că încă privește Germania ca pe o țară adoptivă.

„Volumul de muncă m-a demoralizat un pic”

Lucian: La început, eram foarte bucuros că am reuşit să găsesc un job aici şi că o să ne mutăm. Între timp, volumul de muncă m-a demoralizat un pic (zâmbeşte), dar m-am obişnuit, e OK acum.

Ema: Eu, când am ajuns aici, aveam fluturaşi în stomac. Între timp, mi-au mai trecut un pic. Asta nu înseamnă că nu am sentimente mai stabile faţă de ţara de adopţie, dar, în continuare, e ca o mamă adoptivă. (zâmbeşte)

Cum arată azi Lucian Viziru și soția lui. Cei doi locuiesc în Germania de 6 ani FOTO
Familia lui Lucian Viziru

Lucian: Nu simt că ar fi ceva greu. Nu mai locuim în Stuttgart, dar suntem tot prin apropiere, în landul Baden-Württemberg. E un oraş mai mic, mai liniştit, ceea ce mie îmi convine. Îmi place că e mai multă linişte şi că nu e atât de multă agitaţie.

Ema: La mine e diferit. Ce nu-mi place este tocmai că, fiind într-un oraş mic, nu într-unul mare, toată lumea cunoaşte pe toată lumea, nu mai ai activităţile pe care le ai într-un oraş mare…”, au dezvăluit într-un interviu acordat OK!.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI