Cu se se ocupă Lucian Viziru în prezent. Artistul s-a mutat din România

Cu se se ocupă Lucian Viziru în prezent. Artistul s-a mutat din România
Cu ce se ocupă Lucian Viziru acum?

Lucian Viziru a părăsit deja de ani buni luminile reflectoarelor și a ales liniștea familiei și intimitatea. Iată că după o bună vreme petrecută departe de România acesta a decis să se întoarcă acasă. Cu ce se ocupă artistul acum?

Cu ce se ocupă Lucian Viziru la moment?

Lucian Viziru a avut un succes imens în actorie, dar după ce a părăsit ultimul proiect a decis să plece alături de soție și de fiul său în Germania. Acesta a jucat în mai multe seriale și telenovele din România, iar ulterior a hotărât să stea departe de lumina reflectoarelor și să plece din țară.

Fratele lui Augustin a mărturisit că se bucură de tot ceea ce a făcut, mai cu seamă că e de părere că totul a fost de bun augur. De asemenea, a susținut că nu ar refuza dacă acum i s-ar oferi un rol într-un film sau serial, deci nu a uitat de prima sa dragoste.

„Acum mi s-a făcut mai dor că am stat mai mult pe acasă, dar până acum nici nu voiam să aud de țara noastră. Și asta pentru că vreau ca fiul meu să crească în alt mediu și să aibă parte de o educație nemțească. Pe de altă parte, nu e rău nici să faci ce te taie capul. Nu mai aveam ce să fac în România.

A fost visul meu să mă văd pe un ecran de cinema, am devenit actor și acum am zis nivelul următor. Deși mi-ar mai plăcea să mă joc uneori cu diferite personaje, nu-mi doresc cu tot sufletul să fac asta din nou, dar dacă ar fi să fie, n-aș refuza. Acum joc tenis și mă duc la turnee și e o nouă provocare să fii antrenor de tenis. Vreau să mă perfecționez. Viața aici e diferită”, a declarat fratele lui Augustin Viziru, într-un interviu pentru un post de televiziune.

„Soția mea este nutritionist specializat în bucătărie vegană”

Lucian este căsătorit cu Ema, alături de care are un băiat, pe Mihai. Cei doi s-au îndrăgostit încă din perioada liceului, iar povestea lor a continuat și azi. Fostul actor susține că e mândru de ceea ce a realizat și de reușitele familiei.

„Soția mea este nutritionist specializat în bucătărie vegană. Cu Mihai e mai problematic acum cu școală online. Facem sport și vlog în timpul liber. Profesoara lui mi-a zis că are ureche foarte bună, poate reușește să facă ceva din treaba asta, deși eu mi-aș dori să se facă jucător de tenis, dar nu-l oblig. Important e să fie fericit și să facă ceva cu pasiune”, a mai adăugat actualul antrenor de tenis.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI