Când și unde va fi incinerată Cristina Țopescu. Familia, decizii de ultimă oră

Când și unde va fi incinerată Cristina Țopescu. Familia, decizii de ultimă oră

Trupul neînsuflețit al jurnalistei Cristina Țopescu, descoperită decedată duminică seara, pe 12 ianuarie 2020, va fi depus la capela cimitirului Șerban Vodă (Bellu), miercuri de la oar 14:00, iar ceremonia de incinerare va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Bârzești din București.

Când și unde va fi incinerată Cristina Țopescu

Toate detaliile privind incinerarea jurnalistei Cristina Țopescu au fost deja anunțate de TVR, care miercuri seară, la ora 22:30, a programat o ediție specială ”In memoriam Cristina Țopescu”, un colaj de secvențe ale emisiunilor realizate de Titus Munteanu, precum ”Duelul Vedetelor” sau Revelioanele anilor 90, la care reputata jurnalistă a participat în calitate de vedetă TVR.

Cristina Țopescu, fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu, a murit la vârsta de 59 de ani, fiind găsită duminică seara în casa sa din orașul Otopeni. În prezent, dosarul morții Cristinei Țopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov. Expertiza medico-legală nu a putut fi făcută, dată fiind starea avansată de putrefacție a Cristinei Țopescu. Medicii au stabilit că este necesară o verificare toxicologică, deoarece în stomacul jurnalistei au fost găsite urme de medicamente.

Cine a fost Cristina Țopescu

Cristina Țopescu s-a născut la Oradea, în anul 1960. A fost fiica lui Cristian Țopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1970-1979, apărând în emisiuni pentru copii. Cristina Țopescu a absolvit facultatea de Limbi Străine din București. Jurnalista a devenit membră a PSD, iar în acel moment a încetat colaborarea cu televiziunea Prima Tv, post pentru care prezenta ”Focus”, principalul buletin de știri al televiziunii. Încă din anul 2013 aceasta a lucrat la Antena 3, dar a anunțat că se retrage de la postul de televiziune în anul 2017, invocând motive personale. În anul 1989, jurnalista a încercat să fugă din România, fiind arestată și trimisă la închisoare timp de trei luni. A fost eliberată din arest pe data de 19 decembrie 1989.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI