Când se pun în vânzare primele abonamente la UNTOLD 2023. Preţurile la apartamentele de închiriat au luat-o razna

Când se pun în vânzare primele abonamente la UNTOLD 2023. Preţurile la apartamentele de închiriat au luat-o razna
Când se vând primele abonamente la UNTOLD 2023. Prețurile de cazare la hotelurile din Cluj-Napoca au atins sume record.

Organizatorii unuia dintre cele mai mari festivaluri din Europa – UNTOLD 2023 – au anunțat perioada în care va fi susținută cea de-a opta ediție a evenimentului. Câteva sute de mii de oameni urmează să se bucure de aventură în universul magic de la Cluj-Napoca, anul viitor. Prețurile la chirii pentru perioada festivalului au început să atingă niveluri record. Află în rândurile de mai jos când se vând primele abonamente la UNTOLD 2023.

Când va avea loc ediția din 2023 a UNTOLD

Organizatorii UNTOLD 2023 promit o experiență de neuitat la cea de-a opta ediție a unuia dintre cele mai mari festivaluri din Europa. Pe scena de la evenimentul ce va fi organizat la Cluj-Napoca vor urca cei mai buni DJ-i din întreaga lume.

Artiștii, printre care se numără și cântăreți care se vor deplasa pentru prima dată în țara noastră, vor contura împreună cu participanții o poveste cu adevărat fermecătoare la Cluj-Napoca. Organizatorii UNTOLD 2023 spun că românii vor avea parte de mai multe surprie în ediția de anul viitor a festivalului.

UNTOLD 2023 se va desfășura în perioada 3-6 august, în Parcul Central din Cluj-Napoca. Cei peste 235.000 de metri pătrați ai locației vor fi transformați într-o lume a diversității genurilor muzicale. Artiștii străini vor susține prestații live și show-uri specifice culturilor EDM, techno, tech-house, deep-house, house, trance, hip-hop, pop, drum’n’bass, trap, dubstep etc.

Potrivit celui mai recent comunicat emis de organizatorii UNTOLD 2023, în viitorul apropiat urmează să fie puse la vânzare și primele bilete pentru festival.

Când se vând primele abonamente la UNTOLD 2023

Pe data de 6 octombrie 2022, adică joia viitoare, la ora 14.00, se va da startul la vânzarea primelor abonamente pentru cei dornici să participe la celebrul eveniment. Pentru a achiziționa biletele cu pricina este nevoie ca românii să aibă cont pe platforma UNTOLD.com.

Românii deja au început să închirieze camere în Cluj-Napoca pentru perioada în care se va desfășura festivalul de muzică electronică UNTOLD. Din cauza cererii mari, prețurile la hotel au ajuns să atingă niveluri record. Pe cea mai mare platformă de cazare din România, Booking.com, mai sunt disponibile doar câteva camere pentru perioada festivalului.

Cea mai ieftină ofertă din Cluj-Napoca, pentru perioada 3-6 august, este reprezentată de un imobil din cartierul Gheorgheni, situat lângă Iulius Mall. Apartamentul are un dormitor cu pat dublu mare. Prețul de cazare pentru două persoane este de 171 euro, echivalentul a 855 lei, potrivit Adevărul. Suma este nerambursabilă și trebuie plătită în avans.

Citește și: Bilete gratuite la Untold. Cum le pot obține românii

La pol opus se află un apartament situat în centrul orașului Cluj-Napoca. Imobilul prezintă două dormitoare. Închirierea apartamentului pentru două persoane costă 2.386 de euro, echivalentul a 11.934 de lei. Pentru patru persoane, suma se ridică la 14.040 lei. Banii sunt, de asemenea, nerambursabili și trebuie achitați în avans.