04 iul. 2019 | 19:17

Când se joacă Simona Halep – Viktoria Azarenka și unde poți vedea meciul LIVE

Știri generale
Când se joacă Simona Halep - Viktoria Azarenka și unde poți vedea meciul LIVE
Simona Halep - Viktoria Azarenka se joacă în turul 3 la Wimbledon

Simona Halep – Viktoria Azarenka se joacă în turul 3 la Wimbledon. Meciul se va disputa vineri, 5 iulie 2019. Organizatorii au anunțat că partida va începe la ora 15:00, însă este posibil ca aceasta să fie amânată în funcție de programul celorlalte meciuri care au loc înainte de cel al numărului 7 mondial.

Simona Halep – Viktoria Azarenka se joacă în turul 3 la Wimbledon

Simona Halep a jucat în primul tur la Wimbledon împotriva sportivei din Belarus Aliaksandra Sasnovich, de care a trecut cu scorul de 6-4, 7-5. Constănțeanca a întâlnit-o în turul 2 pe compatrioata Mihaela Buzărnescu. Cele două tenismene au făcut un meci senzațional. Primul set a fost adjudecat de Simona cu 6-3, dar Mihaela a fost mult mai bună în setul secund, pe care l-a câștigat cu 6-4. Halep și-a revenit în setul decisiv, scor 6-2 și s-a calificat astfel în turul 3. Vezi AICI meciul LIVE, ultimele detalii!

Simona Halep – Viktoria Azarenka se joacă vineri, 5 iulie 2019, de la ora 15:00. Ora de start poate fi modificată în funcție de cum decurg celelalte meciuri programate în această zi. Meciul Simonei va fi transmis în direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmărit și online în format live text și video.

Viktoria Azarenka, adversara Simonei Halep

Viktoria Azarenka, adversara Simonei Halep

Cele două sportive s-au întâlnit de patru ori până acum și și-au împărțit victoriile. Ultima confruntare dintre ele a avut loc tot la Wimbledon, în 2017, când Simona s-a impus în 2 seturi în optimile de finală. Pentru partida de vineri, casele de pariuri o dau favorită pe Simona Halep, cu o cotă de 1,84, în timp ce Viktoria Azarenka a primit cotă 1,97.

Fostul mare campion suedez Mats Wilander a spus că Azarenka are mai multă experiență decât sportiva noastră și că partida va fi una foarte echilibrată.

Simona Halep nu îşi dorea atât de repede o astfel de dispută. Avem două jucătoare care au un joc destul de similar din multe puncte de vedere. Aş spune că Azarenka are o experienţă superioară, a jucat mult mai multe partide mari decât Halep. Va fi un meci mare, unul pe care Azarenka îl aşteaptă de mult timp, va profita de orice ocazie care i se iveşte. Dacă Azarenka va face totul cum trebuie, are o şansă reală să se impună”, a declarat Mats Wilander.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Servicii medicale fără card de sănătate! Decizia CNAS luată la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro