Cu cine joacă Simona Halep, după ce a învins-o pe Mihaela Buzărnescu la Wimbledon. Adversar de coșmar

Cu cine joacă Simona Halep, după ce a învins-o pe Mihaela Buzărnescu la Wimbledon

Simona Halep a învins-o pe Mihaela Buzărnescu în turul trei la Wimbledon mieruri, 3 iulie. După ora 18:30, românii au strigat ”Set Simona!”, iar scorul a fost 6-3, 4-6, 6-2, așa că Halep s-a calificat în optimile de finală la Wimbledon.

Cu cine joacă Simona Halep, după ce a învins-o pe Mihaela Buzărnescu la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat în turul trei la Wimbledon, după ce a învins-o pe Buzărnescu în trei seturi, 6-3, 6-4, 6-2, după o oră și 52 de minute de luptă. În continuarea turneului de Grand Slam, constănțeanca va avea un alt fost rival al clasamentului feminin, pe Belarus Victoria Azarenka, numărul 40 WTA. Sportiva din Constanța a început sublim meciul contra conaționalei sale, Mihaela Buzărnescu.

A ieșit victorioasă pe serviciul lui Miki, apoi a câștigat și propriul serviciu. Bucureșteanca a reușit, însă, să țină piept jocului, egalând la game-uri, 2-2. Halep a recuperat, Buzărnescu nu s-a lăsat și a egalat din nou, scorul ajungând 3-3. După alte 30 de minute de joc, fostul lider mondial a câștigat primul set cu 6-3. Setul doi a fost sub stăpânirea Mihaelei Buzărnescu, după 40 de minute de joc jucătoarea din București scorul fiind de 6-4 și meciul trimis în decisiv.

Azarenko și Halep se întâlnesc din nou

În 35 de minute, Simona a câștigat setul trei, cu 6-2, astfel că s-a calificat în turul al treilea la Wimbledon. Buzărnescu a plecat de la Wimbledon cu 45 de puncte WTA, ce au fost însoțite de un cec în valoare de 72 de mii de lire sterline. Deși a pierdut, Buzărnescu va rămâne în memoria oamenilor prin gestul făcut la finele meciului. Sportiva a sărit în ajutorul unui fan căruia i s-a făcut rău în tribune. Bucureșteanca a observat că ceva este în neregulă, așa că s-a repezit să îi ofere fanului o sticlă cu apă.

Cu cine joacă Simona Halep, după ce a învins-o pe Mihaela Buzărnescu la Wimbledon. Adversar de coșmar
Jucătoarea din Belarus a câștigat două titluri de Grand Slam în cariera sa

Azarenka și Halep s-au întâlnit de patru ori și și-au împărțit victoriile în mod egal. Jucătoarea din Belarus a câștigat două titluri de Grand Slam în cariera sa, ambele la Australian Open în 2012 și 2013.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI