Când revine Gina Pistol la Chefi la cuțite, de fapt. Vedeta a făcut marele anunț EXCLUSIV

Când revine Gina Pistol la Chefi la cuțite, de fapt. Vedeta a făcut marele anunț EXCLUSIV
Cand revine Gina Pistol la Chefi la cutite

Chiar dacă a devenit mama unei fetițe, Gina Pistol se va întoarce pe micul ecran mai devreme de cei doi ani, prevăzuți în concediul de maternitate. Iubita lui Smiley a mărturisit pentru impact.ro că înlocuirea sa cu Irina Fodor a fost doar pentru sezonul filmat în Grecia, dat fiind faptul că ea nu a putut ajunge la filmări.

Gina Pistol lămurește lucrurile, privind înlocuirea sa cu Irina Fodor. Când se va întoarce la muncă. „Am fost deja chemați la filmări”

Gina Pistol a luat poziție și a lămurit ultimele informații apărute în mediul online, potrivit cărora ea a fost înlocuită cu Irina Fodor, în prezentarea show-ului culinar „Chefi fără limite”, de la Antena 1.

„În primul rând nu-i vorba despre Chefi la cuțite. Acum va începe Chefi fără limite pe care-l va prezenta Irina Fodor, întrucât eu nu am putut fi prezentă la filmările care au avut loc în această vară, în Grecia. Nu am fost înlocuită. Deja am fost anunțați că vom începe filmările”, a declarat Gina Pistol pentru playtech.ro.

Premiera, peste două săptămâni

Noua emisiune de la Antena 1, Chefi fără limite, începe în luna februarie, iar cei trei chefi Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea sunt pregătiți de aventura vieții lor. Premiera va avea loc peste doar câteva săptămâni, atunci când cei trei bucătări vor trebui să accepte provocarea și să gătească în aer liber, așa cum cu siguranță n-au mai făcut-o niciodată.

Noul format de adventure-cooking show, primul din România, le va dezvălui telespectatorilor preparate tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde. Irina Fodor nu va prezenta singură Chefi fără limite, ci va avea alături doi co-prezentatori Chef Iosif Ștefănescu și Marius Tudosiei.

Apariții rare pe micul ecran

De când a devenit mamă, în urmă cu mai bine de zece luni, pe 9 martie 2021, Gina Pisol a avut foarte puține apariții tv. Ea s-a dedicat în totalitate creșterii fiicei sale, Josephine Ana, preferând să nu apeleze la serviciile vreunei bone, așa cum procedează majoritatea vedetelor.

Din acest motiv, iubita lui Smiley a fost înlocuită de Irina Fodor, care a prezentat atât „Asia Express”, ediția „Drumul Împăraților”, dar și „Chefi la Cuțite”. Gina Pistol nu a acuns însă faptul că îi este dor de platourile de filmare, loc pe care ar putea să îl numească „a doua casă”.

Ajutată de o prietenă

Invitată în urmă cu ceva timp în podcastul de pe Youtube a lui Speak, Gina mărturisea că s-a bucurat din plin de perioada petrecută alături de fiica sa, Josephine, dar a recunoscut că a avut parte și de momente grele. Aceasta dezvăluia că are doar cinci ore libere pe săptămână, atunci când o prietenă stă cu micuța Josephine.

„Am 5 ore libere pe săptămână, pentru că atunci vine o prietenă să ne ajute. Rămâne ea cu Josephine, timp în care eu mă duc și îmi fac cumpărăturile, schimb contractele care expiră. Imaginează-ți că numai 2 ore le petrec pe drum. E greu fără ajutor, plus că e și primul, mai ales dacă ai și alte campanii cum avem noi”, a declarat Gina Pistol.