Prezentatorii emisiunii „Chefi fără Limite“ s-au aflat. Lovitură dură pentru Gina Pistol

Prezentatorii emisiunii „Chefi fără Limite“ s-au aflat. Lovitură dură pentru Gina Pistol
De ce nu prezintă Gina Pistol emisiunea "Chefi fără Limite"

„Chefi fără Limite“, noul show culinar cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu va începe în curând, însă fără Gina Pistol în rol de prezentatoare.

Cu toate că a revenit printre camerele de filmat după ce, anul trecut, anunța că va fi mamă, partenera lui Smiley nu va modera noua emisiune culinară. Cine este cea care i-a luat locul și care-i va întâmpina pe telespectatori în serile în care se va transmite „Chefi fără Limite“, în rândurile de mai jos.

Cine prezintă emisiunea „Chefi fără limite”

Viața Ginei Pistol s-a schimbat total. Frumoasa vedetă de televiziune și-a întemeiat o familie alături de Smiley, care a cucerit-o iremediabil. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă au preferat să rămână discreți mai mult timp până și-au asumat în mod public relația.

Prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru prima oară anul trecut. Aceasta a adus pe lume o minunată fetiță, pe nume Josephine. Ea a fost nevoită să recurgă la o pauză de la proiectele sale inedite, ținând cont că nu a vrut să rateze vreun moment important trăit alături de micuța ei.

Anunțul așteptat de telespectatori a fost făcut. Ce trebuie să afle toată lumea

Telespectatorii abia așteaptă să urmărească emisiunea „Chefi fără Limite” de la Antena 1, show care o să apară pe micile ecrane începând cu primăvara anului 2022. Proiectul a fost filmat în Grecia pentru a aduce în atenția tuturor gastronomia insulelor din jur, anume Corfu, Creta, Chios și Naxos.

Gina Pistol a anunțat în luna noiembrie a anului trecut că a revenit pe micile ecrane pentru filmările „Chefi la Cuțite”. Fanii se bucurau nespus când observau pozele distribuite de aceasta în mediul online. Totuși, noul show nu o să fie prezentat de către partenera lui Smiley.

„Am avut deosebita onoare de a lucra alături de cei trei chefi”

Frumoasa prezentatoare a stat acasă, ocupându-se de micuța Josephine, în timp ce noul proiect era filmat. Astfel, de emisiune s-a ocupat Irina Fodor, care i-a ținut locul Ginei Pistol și la alte emisiuni, dar și alți doi co-prezentatori, anume Marius Tudosiei și Chef Iosif Ștefănescu.

„Mă bucur că am participat la producția unui show de o asemenea anvergură. Am avut deosebita onoare de a lucra alături de cei trei chefi, arbitrând competiția acerbă dintre ei, alături de jurați din Grecia.

Am savurat modul șiret de competiție a lui Sorin, efervescența și strategiile lui Cătălin, dar și ambiția și bagajul vast de cunoștințe ale lui Florin.

Ei sunt cei care au transformat destinația de vacanță denumită Grecia într-o arenă de luptă – începută că o joacă și continuată că un război.

Strategiile din timpul competiției l-au ajutat pe unul din ei să câștige primul titlu Chefi fără limite. Nu pot să vă spun decât că nume lui se termină cu „in”!”, a declarat chef Iosif Ștefănescu, co-prezentatorul show-ului.

Mulți și-au dorit să o revadă pe micile ecrane pe Gina Pistol. Între timp, Irina Fodor și-a construit propria bază de fani, care i-au apreciat fiecare apariție. Partenera lui Răzvan Fodor a demonstrat că se poate ocupa de orice proiect din televiziune cât timp a prezentat „Asia Express” și „Chefi la cuțite”.