Când începe Chefi fără limite, noua emisiune culinară de la Antena 1. Florin Dumitrescu e deja încântat!

Când începe Chefi fără limite, noua emisiune culinară de la Antena 1. Florin Dumitrescu e deja încântat!
Cand incepe emisiunea Chefi fara limite

Chefi fără limite, primul show TV din România care combină într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, are premiera în curând, pe Antena 1. Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu sunt nerăbdători să înceapă emisiunea. Când începe show-ul.

„Chefi fără limite” începe în februarie 2022, la Antena 1

Antena 1 dă lovitura cu emisiunea „Chefi fără limite” în luna februarie, atunci când chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu vor fi, din nou, în prim-plan în acest adventure-cooking show spectaculos.

Telespectatorii se vor răsfăța vizual cu cele mai bune bucate de pe tărâmurile grecești, un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină.

Cu toții știm faptul că chef Florin Dumitrescu adoră dulciurile și, deși adoptă un stil de viață echilibrat, vedeta de la Antena 1 mărturisește că nu a putut să se abțină de la a degusta celebrele prăjituri grecești. Mai mult, bucătarul a dezvăluit că a descoperit cel mai bun desert mâncat vreodată, în Grecia:

„Culinar vorbind, Chefi fără limite m-a surprins prin multe feluri de mâncare de care nu am auzit, multe ingrediente pe care nu le cunoșteam, chiar și tehnici. Fiecare loc în care am ajuns a avut ceva special, un fel de mâncare specific, mai de-al locului.

Eu sunt într-adevăr înnebunit după dulciuri, după deserturi. Cel mai spectaculos desert pe care l-am mâncat, vă spun sincer, l-am găsit în Thessaloniki. A fost cel mai bun kataif gustat vreodată, în cea mai bună patiserie din zonă.”, a declarat chef Florin Dumitrescu.

Cum mănâncă, de fapt, grecii

Potrivit comunicatului celor de la Antena 1, pe tot parcursul filmărilor emisiunii Chefi fără limite, cei trei ași ai gastronomiei vor descoperi gusturi noi, preparate inedite și vor cunoaște îndeaproape specificul culinar al fiecărei insule în care vor poposi, spre bucuria telespectatorilor care abia așteaptă să înceapă emisiunea.

„În zilele de tranzit, în care reușeam să ieșim în restaurante, să descoperim gusturi noi, mâncare bună, am realizat că grecii mănâncă simplu, foarte simplu. Și cu gust.”, e de părere chef Florin Dumitrescu.

Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu se vor duela și vor dezvălui povestea gastronomică a unora dintre cele mai frumoase insule din Grecia, descoperind gusturi și destinații noi.

Din februarie, telespectatorii vor descoperi, la Antena 1, ce alte preparate i-au mai impresionat pe cei trei chefi. Prezentatorii emisiunii Chefi fără limite sunt Irina Fodor, Marius Tudosiei și Chef Iosif Ștefănescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI