Când începe noul sezon Gospodar fără pereche. Ce a anunțat acum PROTV despre emisiunea prezentată de Geanina Ilieș

Când începe noul sezon Gospodar fără pereche. Ce a anunțat acum PROTV despre emisiunea prezentată de Geanina Ilieș

Emisiunea de pe PROTV a trecut prin câteva schimbări majore, până la apariția celui mai nou sezon. Noua ediție Gospodar fără pereche va debuta de curând, pe postul de televiziune, și o va avea pe Geanina Ilieș în rolul de prezentatoare. Reality show-ul e unul foarte îndrăgit de români și revine alături de alte producții marca PROTV, fiind programate pentru grila de primăvară.

Când începe noul sezon Gospodar fără pereche

Noul sezon din Gospodar fără pereche va debuta în curând, pe PROTV, și o va avea în rol principal pe Geanina Ilieș, alături de concurenții pregătiți să își găsească jumătatea. Mai mult, noul sezon mai promite și o aventură pe cinste, fiind presărat cu foarte multe situații romantice, ce cu siguranță vor fi pe placul telespectatorilor.

Când începe noul sezon Gospodar fără pereche. Ce a anunțat acum PROTV despre emisiunea prezentată de Geanina Ilieș
Geanina Ilieș a înlocuit-o pe Anamaria Prodan la cârma emisiunii Gospodar fără pereche, de pe PROTV

După cum a fost anunțat de către oficialii postului, din grila de primăvară nu va lipsi nici emisiunea Gospodar fără pereche. Spre finalul anului trecut, Anamaria Prodan a anunțat că nu va mai face parte din familia PROTV. Cu câteva zile în urmă, s-a aflat că celebra impresară va avea o emisiune nou-nouță pe Antena Stars.

Ce a anunțat acum PROTV despre emisiunea prezentată de Geanina Ilieș

Totodată, reality show-ul Gospodar fără pereche urmează să revină cu cel mai nou sezon într-o joi, pe data de 20 februarie 2020. Gazda Geanina Ilieș îi va ghida pe concurenți în această aventură în care s-au înscris și din care nu lipsesc băieții curajoși ce vor să își întâlnească sufletul pereche. În cadrul emisiunii vor fi ajutați de vedeta PROTV să își găsească jumătatea, iar Geanina Ilieș le va oferi și sfaturi pentru construirea relațiilor.

„Sunt super entuziasmată că, în sfârșit, pot să spun că mai e puțin și începe Gospodar fără pereche! Mai exact, mai sunt doar două săptămâni până când o să-i descoperiți pe gospodarii mei minunați și curajoasele fete care s-au înscris pentru ei. Sunt sigură că îi veți îndrăgi încă din prima ediție. Nu a fost ușor să iau la pas toată țara, dar pentru ei chiar a meritat. Veți vedea nu doar gospodari obișnuiți, ci și niște bărbați care chiar știu ce vor de la sufletul lor pereche. O să avem parte de adevărate povești de dragoste, vom urmări cum fetele sunt mai mult decât hotărâte să își folosească orice atu din mânecă, va fi cu mult umor și energie.”, a mărturisit Geanina Ilieș, odată cu data oficială când va fi difuzată prima ediție.