Ce se întâmplă cu emisiunea „Gospodar fără pereche” de la PRO TV. Geanina Ilieș a anunțat chiar acum

Autor: Andrei Simion - 14:38, 09 ian. 2020
Emisiunea "Gospodar fără pereche" revine în curând la Pro TV. Show-ul va fi prezentat de Geanina Ilieș

Geanina Ilieș a anunțat că emisiunea „Gospodar fără pereche” va reveni în curând pe micile ecrane, la postul de televiziune Pro TV. Vedeta a făcut anunțul mult așteptat de fani pe contul personal de Instagram. Potrivit unor surse, ea va primi 25.000 de euro pentru a prezenta noul sezon.

Emisiunea „Gospodar fără pereche” revine în curând la Pro TV. Show-ul va fi prezentat de Geanina Ilieș

Vedeta a anunțat, prin intermediul unei postări pe contul personal de Instagram, că emisiunea „Gospodar fără pereche” revine în curând la Pro TV. Recent, Geanina Ilieș afăcut mai multe precizări cu privire la noul sezon.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@gospodarfarapereche #soon @protv_romania 🤗

O postare distribuită de Geanina Ilies (@officialgeaninailies) pe


„Sunt extrem de bucuroasă să fiu parte din acest proiect! Preiau ștafeta de la Anamaria, care a fost absolut minunată la cârma emisiunii, și îmi doresc să ducem mai departe emisiunea: gospodarii sunt senzaționali, iar noul sezon vine cu un suflu complet nou.

Sunt foarte entuziasmată și de-abia aștept să începem filmările. Fiecare dintre ei are ceva special, un șarm aparte și cu o serie de preferințe și așteptări pentru femeile visurilor lui pe care trebuie să le respectăm neapărat! Voi, cele care citiți mesajul meu, ar trebui să intrați chiar acum să vă înscrieți, pentru că altfel veți regreta că v-au scăpat băieții ăștia minunați. Harnici sunt, frumoși sunt, pe picioarele lor sunt, mai lipsește doar să-și condimenteze viețile cu iubire!

În viață, importantă este liniștea sufletească și inspirația pe care ne-o dă cel de lângă noi. Abia aștept să fiu alături de ei și sper să îi ajut să-și găsească sufletul pereche”, a declarat Geanina Ilieș, potrivit unui comunicat emis de postul de televiziune Pro TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI