PRO TV și Antena 1 joacă dur, în noul sezon. Cu ce vedete au semnat cele două posturi, în lupta pentru audiență

PRO TV și Antena 1 joacă dur, în noul sezon. Cu ce vedete au semnat cele două posturi, în lupta pentru audiență

Cele două posturi de televiziune concurente au pregătit noutăți pentru telespectatori, odată cu apropierea primăverii. PRO TV și Antena 1 joacă dur și în noul sezon, după ce au semnat cu vedete pe care românii nu se așteaptau să le vadă înapoi pe micul ecran atât de curând. Show-urile care au debutat deja încă primele zile din luna februarie s-au bucurat în mod cert de atenția publicului.

PRO TV și Antena 1 joacă dur, în noul sezon

Din grilă nu vor lipsi producțiile consacrate pentru ambele posturi, iar telespectatorii vor putea urmări atât noul sezon din „Românii au talent”, de pe PRO TV, la finalul săptămânii în curs, dar și Asia Express, pe Antena 1. Vedetele care își vor face apariția sunt pe măsură, iar la rândul ei, celebra impresară Anamaria Prodan a semnat pentru un reality-show nou-nouț. Mai mult, au fost anunțate și datele calendaristice oficiale de când vor fi difuzate îndrăgitele emisiuni.

PRO TV și Antena 1 joacă dur, în noul sezon. Cu ce vedete au semnat cele două posturi, în lupta pentru audiență
Mihai Bobonete l-a înlocuit pe Andi Moisescu în emisiunea „Pe Bune?”

Cei de la conducerea PRO TV au decis să îl înlocuiască pe Andi Moisescu din emisiunea „Pe Bune?”, iar acestuia i-a luat locul simpaticul Mihai Bobonete, din „Las Fierbinți”. Îndrăgitul actor va face echipă cu Cosmin Natanticu, dar și cu Costi Diță. Schimbarea a fost făcută încă de pe data de 3 februarie, când a fost difuzat primul episod în care juratul de la „Românii au talent” a predat ștafeta show-ului.

Serialul „Las Fierbinți” revine încă de marți, pe 4 februarie, de la ora 20:30, pentru sezonul cu numărul 17. Bobiță, Giani, Aspirina, Dorel și toate personajele consacrate vor reveni în serialul PRO TV marțea și joia.

Tot în această săptămână, pe postul de televiziune va reveni show-ul concurs „Românii au talent”. De la masa juriului nu vor lipsi Andra, Mihai Petre, Florin Călinescu sau Andi Moisescu. Sezonul 10 va debuta vineri, pe 7 februarie, la ora 20:30. În ediția aniversară, marele premiu va fi de 120.000. Totodată, fiecare jurat va putea să apese de două ori pe golden buzz, pentru a-i trimite direct în finală pe concurenții favoriți. Amfitrionii show-ului vor fi Pavel Bartoș și Smiley.

Serialul”Vlad” va reveni cu sezonul 3, de pe 24 februarie, ora 20:30. Celebra producție se va întoarce cu intrigi pe măsură, această parte a poveștii fiind numită „Vlad – Fața întunecată a răzbunării”.

Ce show-uri pregătește Antena?

Pe Antena 1, va putea fi vizionat în continuare serialul „Sacrificiul”, fiind în concurență cu „Vlad”, de pe PRO TV. Din această producție nu lipsesc Oana Zăvoranu, care o interpretează pe Diva, în rol principal, fie Dorian Popa sau Maia Morgenstern. Al doilea sezon va fi difuzat miercurea și joia, din 12 februarie, de la ora 20:00.

PRO TV și Antena 1 joacă dur, în noul sezon. Cu ce vedete au semnat cele două posturi, în lupta pentru audiență
Anamaria Prodan va putea fi urmărită pe Antena Stars, în show-ul „Prodanca şi Reghe. Preţul succesului”

De asemenea, de pe 15 februarie, la 20:00, va debuta reality-show-ul „Asia Express”, cu al treilea sezon. În emisiunea în care vedetele își testează limita, prezentată de Gina Pistol și Oase, premiul cel mare va fi de 30.000 de euro.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor reveni pentru sezonul 8 din show-ul de comedie „iUmor”. Prima ediție ar putea fi difuzată sâmbătă, de la 20:00, pe când pentru sezonul 2 din serialul „Mangaliţa” abia au început filmările, în Bolintin Vale.

Cea mai mare surpriză o reprezintă, însă, noua emisiune în care va putea fi urmărită impresara de fotbal Anamaria Prodan, în momentele de familie. Reality-show-ul de pe Antena Stars va fi lansat pe data de 9 februarie, iar prima difuzare va fi de la 19:45. „Prodanca şi Reghe. Preţul succesului” o va aduce în prim-plan pe impresară și în ipostaze filmate în vila ei din Dubai, potrivit click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI