04 feb. 2020 | 14:36

PRO TV și Antena 1 joacă dur, în noul sezon. Cu ce vedete au semnat cele două posturi, în lupta pentru audiență

Știri generale
PRO TV și Antena 1 joacă dur, în noul sezon. Cu ce vedete au semnat cele două posturi, în lupta pentru audiență

Cele două posturi de televiziune concurente au pregătit noutăți pentru telespectatori, odată cu apropierea primăverii. PRO TV și Antena 1 joacă dur și în noul sezon, după ce au semnat cu vedete pe care românii nu se așteaptau să le vadă înapoi pe micul ecran atât de curând. Show-urile care au debutat deja încă primele zile din luna februarie s-au bucurat în mod cert de atenția publicului.

PRO TV și Antena 1 joacă dur, în noul sezon

Din grilă nu vor lipsi producțiile consacrate pentru ambele posturi, iar telespectatorii vor putea urmări atât noul sezon din „Românii au talent”, de pe PRO TV, la finalul săptămânii în curs, dar și Asia Express, pe Antena 1. Vedetele care își vor face apariția sunt pe măsură, iar la rândul ei, celebra impresară Anamaria Prodan a semnat pentru un reality-show nou-nouț. Mai mult, au fost anunțate și datele calendaristice oficiale de când vor fi difuzate îndrăgitele emisiuni.

PRO TV și Antena 1 joacă dur, în noul sezon. Cu ce vedete au semnat cele două posturi, în lupta pentru audiență

Mihai Bobonete l-a înlocuit pe Andi Moisescu în emisiunea „Pe Bune?”

Cei de la conducerea PRO TV au decis să îl înlocuiască pe Andi Moisescu din emisiunea „Pe Bune?”, iar acestuia i-a luat locul simpaticul Mihai Bobonete, din „Las Fierbinți”. Îndrăgitul actor va face echipă cu Cosmin Natanticu, dar și cu Costi Diță. Schimbarea a fost făcută încă de pe data de 3 februarie, când a fost difuzat primul episod în care juratul de la „Românii au talent” a predat ștafeta show-ului.

Serialul „Las Fierbinți” revine încă de marți, pe 4 februarie, de la ora 20:30, pentru sezonul cu numărul 17. Bobiță, Giani, Aspirina, Dorel și toate personajele consacrate vor reveni în serialul PRO TV marțea și joia.

Tot în această săptămână, pe postul de televiziune va reveni show-ul concurs „Românii au talent”. De la masa juriului nu vor lipsi Andra, Mihai Petre, Florin Călinescu sau Andi Moisescu. Sezonul 10 va debuta vineri, pe 7 februarie, la ora 20:30. În ediția aniversară, marele premiu va fi de 120.000. Totodată, fiecare jurat va putea să apese de două ori pe golden buzz, pentru a-i trimite direct în finală pe concurenții favoriți. Amfitrionii show-ului vor fi Pavel Bartoș și Smiley.

Serialul”Vlad” va reveni cu sezonul 3, de pe 24 februarie, ora 20:30. Celebra producție se va întoarce cu intrigi pe măsură, această parte a poveștii fiind numită „Vlad – Fața întunecată a răzbunării”.

Ce show-uri pregătește Antena?

Pe Antena 1, va putea fi vizionat în continuare serialul „Sacrificiul”, fiind în concurență cu „Vlad”, de pe PRO TV. Din această producție nu lipsesc Oana Zăvoranu, care o interpretează pe Diva, în rol principal, fie Dorian Popa sau Maia Morgenstern. Al doilea sezon va fi difuzat miercurea și joia, din 12 februarie, de la ora 20:00.

PRO TV și Antena 1 joacă dur, în noul sezon. Cu ce vedete au semnat cele două posturi, în lupta pentru audiență

Anamaria Prodan va putea fi urmărită pe Antena Stars, în show-ul „Prodanca şi Reghe. Preţul succesului”

De asemenea, de pe 15 februarie, la 20:00, va debuta reality-show-ul „Asia Express”, cu al treilea sezon. În emisiunea în care vedetele își testează limita, prezentată de Gina Pistol și Oase, premiul cel mare va fi de 30.000 de euro.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor reveni pentru sezonul 8 din show-ul de comedie „iUmor”. Prima ediție ar putea fi difuzată sâmbătă, de la 20:00, pe când pentru sezonul 2 din serialul „Mangaliţa” abia au început filmările, în Bolintin Vale.

Cea mai mare surpriză o reprezintă, însă, noua emisiune în care va putea fi urmărită impresara de fotbal Anamaria Prodan, în momentele de familie. Reality-show-ul de pe Antena Stars va fi lansat pe data de 9 februarie, iar prima difuzare va fi de la 19:45. „Prodanca şi Reghe. Preţul succesului” o va aduce în prim-plan pe impresară și în ipostaze filmate în vila ei din Dubai, potrivit click.ro.

PlaySport
Cum arată femeia fatală a României, care s-a iubit cu Țiriac! A revenit în țară după 14 ani
Ego.ro
BOMBĂ! Cine e tânara cu care se iubește nașul Andrei și al lui Cătălin Măruță. A fost ispită la Insula Iubirii
Digi24
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
Cancan.ro
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de Wales va fi mai aproape de copiii săi
Stirile PROTV
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Romania TV
Ultima imagine cu Costel Corduneanu în viață! Cum arăta „Stăpânul Moldovei”, înainte de a muri. Boala îl schimbase radical, dar el tot își găsea puterea să zâmbească
Capital.ro
Se dă lege în România. Anunț pentru cei care cumpără HAINE. Va deveni obligatoriu
EVZ.ro
Harry rămâne fără protecție în Marea Britanie. Care este decizia judecătorilor
Adevarul
Farmacia din grădină. Rolul legumelor în prevenirea unor boli foarte grave, explicat de un renumit cercetător român
BZI.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Spynews.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Ce preț are sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Este un model unicat și de lux
Redactia.ro
Presa catalană nu a avut milă de Istvan Kovacs. Cuvinte greu de digerat pentru centralul român
Digisport.ro
De ce s-au bătut, de fapt, dacii cu romanii. Motivul pentru care Traian a vrut cu orice preț să cucerească Dacia
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Digi24
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Comedie românească de succes, disponibilă pe Netflix. Când are loc premiera
EVZ.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
INTERDICȚIA se va aplica peste tot în ROMÂNIA. Klaus Iohannis a semnat decretul chiar astăzi, 17 APRILIE
Capital.ro
Cât de înalt poate fi gardul dintre vecini. Legea pe care toți românii care stau la curte trebuie să o cunoască
Antena 3
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
IOHANNIS a DECIS! Au fost INTERZISE în ROMÂNIA! Lovitura MOMENTULUI
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O ispită de la Insula Iubirii apare în cel mai recent videoclip de la Tzanca Uraganu. Livia nu este la prima apariție de acest gen
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro