Emisiunea nouă a chefilor Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Surpriză: cine o va prezenta acum

Emisiunea nouă a chefilor Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Surpriză: cine o va prezenta acum
Emisiunea noua a chefilor Sorin Bontea, Catalin Scărlătescu si Florin Dumitrescu. Surpriza cine o va prezenta acum

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu revin pe micile ecrane. De data asta, nu la „Chefi la cuțite”, ci la o nouă emisiune cu care vor să dea lovitura în televiziune. Surpriza este dată de prezentatoarea TV a noului show. Să fie vorba de Gina Pistol, care anunțase recent că se întoarce la TV?

Ce emisiune nouă vor avea Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu

Cei trei chefi Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu sunt cunoscuți publicului român de mulți ani. Bucătarii au reușit, de-a lungul timpului, să fie foarte apreciați pentru profesionalismul de care au dat dovadă în gastronomie, dar și pentru glumele dintre ei. Mai nou, chefii revin tot în formulă de trei pentru un nou format TV. Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu vor fi protagoniștii unui nou cooking show, o premieră pentru România. Emisiunea va combina, într-un mod spectaculos, gătitul cu aventura și călătoriile. Cum se cheamă noul show culinar al celor trei bucătari.

„Chefi fără limite” este noua emisiune prezentată de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Cooking show-ul va fi filmat în această toamnă, în insulele grecești. Cu fiecare episod, telespectatorii și pasionații de gastronomie vor descoperi preparate tradiționale, cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde.

Ce presupune „Chefi fără limite”

Regulile emisiunii sunt oarecum asemănătoare cu formatul „Chefi la cuțite”. Fiecare chef va coordona câte o echipă, miza fiind una uriașă. Concurenții vor trebui să demonstreze că știu să gătească în orice condiții și că își pot depăși limitele. Obișnuiți să aibă totul la îndemână, concurenții din cele trei echipe vor fi supuși la grele încercări și provocări.

Nici chefii nu vor fi scutiți de aventura unui cooking show cum nu a mai văzut România! Chef Sorin Bontea abia așteaptă să înceapă emisiunea. Pentru Scărlătescu, gătitul pe insulele grecești reprezintă combinația perfectă, iar Florin Dumitrescu spune că va fi foarte interesant.

„Eu sunt obișnuit cu aventura, m-am reîmprietenit cu ea acum ceva vreme, iar dacă o combin și cu bucătăria… cred că o să iasă ceva foarte tare! Sunt curios cum se vor descurca și colegii mei, abia aștept să-i văd!”, a declarat chef Sorin Bontea.

„Eu le-am tot vorbit colegilor mei despre călătorii, știu deja că sunt îndrăgostit de Grecia, așa că să gătesc și să văd cele mai frumoase insule grecești este pentru mine competiția perfectă”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

„Intrăm într-o competiție cu șanse egale. Pentru oamenii de acolo suntem și noi niște concurenți, pentru că nu ne cunosc, nu au auzit de noi. Așa că va trebui să luptăm pentru fiecare probă, fiecare avantaj. Asta va fi taaaare interesant!”, a precizat și chef Florin Dumitrescu.

Cine va fi prezentatoarea emisiunii TV

Show-ul „Chefi fără limite”, cu Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, va fi prezentat de Irina Fodor, cea care a preluat ștafeta de la Gina Pistol, la „Chefi la cuțite”.