Când are loc finala ‘Te cunosc de undeva’. Echipele care se bat pentru premiul de 15.000 de euro

Când are loc finala ‘Te cunosc de undeva’. Echipele care se bat pentru premiul de 15.000 de euro
Când are loc marea finală a emisiunii ,,Te cunosc de undeva''?

Emisiunea ,,Te cunosc de undeva” a ajuns la final. Un alt sezon plin de surprize se termină în glorie. Toate echipele de vedete au reușit să surprindă publicul, dar doar cele mai bune se vor bate pentru marele premiu de 15.000 de euro. Când are loc ultima etapă din această competiție? Românii au stat cu sufletul la gură ediție de ediție pentru preferații lor. Iată artiștii care vor face spectacol de zile mari în ultima emisie!

Finală ,,Te cunosc de undeva”: când are loc ultima etapă a competiției?

Sezonul cu numărul 17 al emisiunii ,,Te cunosc de undeva” a ajuns la final. Ultima etapă a competiției îi va aduna cu siguranță pe români în fața televizoarelor.

Ultima ediție cu mari emoții pentru concurenți și pentru telespectatori va avea loc pe data de 9 iulie, la Antena 1. Mare bătălie se va da între patru echipe, dar doar una va pune mâna pe premiul de 15.000 de euro.

Doar câțiva concurenți au reușit să demonstreze juraților că merită să meargă cât mai sus în clasament. Finaliștii sunt: Emi & Cuza, Ilona & Ristei, Alexia & Dima și Romică Țociu & Carmen Chindriș.

Artiștii care au uimit pe toată lumea

Băieții de la Noaptea târziu au reușit să fie la linie cu transformările. Schimbările uriașe le-au asigurat un loc în marea finală. Aceasta nu este prima emisiune unde participă împreună. Ei au format o echipă de milioane și în show-ul de aventură ,,Asia Express”.

Ilona și Ristei sunt cu siguranță preferații multor oameni de acasă. Juratul de la ,,X Factor” a mai fost concurent în acest proiect, dar și prezentator alături de Alina Pușcaș în anul 2015.

Alexia și Dima au dovedit că legătura lor de prietenie a fost un bonus uriaș în competiție. Ei au devenit cunoscuți românilor în colaborările din „Lala Band” și din „Pariu cu viața”.

Ei au format o echipă incredibilă

Romică și Carmen Chindriș au reușit să formeze o conexiune ce cu siguranță va trece testul timpului. Ei nu s-au temut nici de coregrafiile complicate, dar nici de piesele pe care nu credeau vreodată că le vor interpreta.

Fanii emisiunii așteaptă cu sufletul la gură să vadă cine va câștiga în sezonul 17 premiul, dar și titulatura de perechea perfectă pe scenă. Deliciul tuturor a fost o schimbare anume.

Mai exact, artiștii au putut să aducă în fața juriului același personaj la dublu pe care au fost nevoiți să îl joace perfect, chiar dacă nu era vorba despre o trupă sau un duo.