Camelia Mitoșeru a fost sunată de Noemi, fosta ei noră. Ce i-a spus după operația suferită pe creier EXCLUSIV

Camelia Mitoșeru a fost sunată de Noemi, fosta ei noră. Ce i-a spus după operația suferită pe creier EXCLUSIV
Camelia Mitoșeru, sunată de fosta noră, Noemi

Noemi și Mihai Mitoșeru s-au iubit timp de treisprezece ani, însă acum doi ani au anunțat public că relația lor a ajuns la final. Chiar și așa, Noemi a păstrat legătura cu el, dar și cu fosta soacră, Camelia Mitoșeru, care, în luna februarie, a suferit o operație la cap, după ce medicii au diagnosticat-o cu tumoră benignă pe creier. Camelia Mitoșeru ne-a povestit, în exclusivitate pentru Impact.ro, despre problemele de sănătate, dar și despre nora ei, de profesie stewardesă.

Mama lui Mihai Mitoșeru, susținută de fosta noră stewardesă, după periculoasa operație pe creier. Ce și-au spus cele două e de admirat!

Celebra actriță Camelia Mitoșeru a trecut, la sfârșitul lunii februarie, prin momente de cumpănă, fiind operată de urgență, după ce medicii au diagnosticat-o cu tumoră benignă la creier. Operația a fost dificilă, Mihai Mitoșeru rugându-și atunci fanii să doneze sânge pentru măicuța lui dragă.

Intervenția chirurgicală a decurs bine, astfel că mama lui Mihai a fost externată, iar acum poate face scurte plimbări, prin parc, însoțită de fiul ei sau de o prietenă.

Contactată de reporterii Impact.ro, Camelia Mitoșeru ne-a mărturisit că fosta noră, Noemi, cu care fiul său a fost împreună timp de treisprezece ani, s-a interesat adesea de starea ei de sănătate, gest care a bucurat-o foarte mult.

“Mă simt bine după operație. Nu am fost până acum la vreun control, nici nu a trecut mult timp de când am avut cumpăna asta. Nu am amețeli sau stări de rău, sunt bine. Cu Noemi am vorbit la telefon, în ultimele zile, a sunat ea ca să vorbească cu mine, să mă întrebe de sănătate, dacă sunt bine. Am îndrăgit-o tot timpul pe Noemi, însă nu m-am băgat niciodată în relația dintre ea și fiul meu, când s-au despărțit. I-am lăsat pe ei doi să aleagă ce vor și ce cred că este mai bine pentru ei doi”.

Mihai Mitoșeru, despre divorțul de Noemi: ”Eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane”.

Timp de 13 ani, Noemi si Mihai Mitoșeru au avut o relație presărată cu dese despărțiri și împăcări. Iar acum doi ani, au decis să pună punct definitiv căsniciei. Vestitul prezentator de la Kanal D a povestit, la acea vreme, pe contul său de Facebook, despre dureroasa despărțire de femeia pe care a iubit-o enorm:

„Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul când mă întreabă toată lumea de ce sunt singur! După o relație de 13 ani, am hotărât ca săptămâna viitoare să mergem la notar și să divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane.

Și, de 3 luni, a plecat la mama ei! Știu că ne iubim (e greu sa treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau sa fie fericită toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pentru mine!”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI