Mihai Mitoșeru, anunț de ultimă oră despre mama sa. Cum se simte Camelia în prezent

Mihai Mitoșeru, anunț de ultimă oră despre mama sa. Cum se simte Camelia în prezent
Mihai Mitoșeru, anunț despre Camelia Mitoșeru: cum se simte mama sa

Mihai Mitoșeru are o viață încălcită. După situația amoroasă care l-a măcinat, despărțindu-se de soția sa după mai bine de un deceniu, în viața actorului au început să intre problemele parcă fără încetare. Una dintre cele mai grave a fost legată de mama sa, Camelia Mitoșeru, care a fost diagnosticată cu meningiom, motiv pentru care a fost operată de urgență. Acum, artistul a contractat noul virus. Vedeta Kanal D se simte bine, are o formă ușoară a bolii, iar partea cea mai bună este că mama sa nu s-a îmbolnăvit și ea.

Anunțul lui Mihai despre mama sa, Camelia Mitoșeru 

Camelia Mitoșeru a trecut în ultimul timp prin multe cumpene. Femeia a fost operată pe creier. Chiar dacă totul a decurs bine, starea ei de sănătate este una fragilă. Din fericire, actrița nu a luat virusul de la fiul său, iar acum se află în afara oricărui pericol.

Mihai Mitoșeru a dezvăluit că a primit multe întrebări legate de starea de sănătate a mamei, îndeosebi după ce s-a aflat că este infectat cu noul coronavirus. Acesta a ținut să liniștească pe toată lumea și a declarat că mama lui este într-o stare bună și nu a luat virusul.

„Salutare tuturor! A 13-a zi de COVID, deci mâine fac 14, chiar dacă trebuie să stau în casă până luni pentru că mi-am făcut testul mai târziu. Nu asta e problema, cel mai important este că mama e bine, n-are nimic, n-a luat. Important este că eu sunt bine, am avut o formă foarte ușoară. Aveți grijă, mare grijă!

Cu toate că eu am avut grijă și tot am luat, în sensul că nu m-am văzut cu nimeni, am purtat mască, m-am spălat de mi-am luat pielea de pe mâini și tot am luat… Norocul meu este că mama este bine, deci stați liniștiți. Toată lumea mă întreabă mă întreabă asta”, a transmis Mihai Mitoșeru printr-o filmare postată pe Instagram.

Ce complicații a avut Camelia Mitoșeru după operația pe creier

„Doamna Mitoșeru Camelia și Georgeta are o stare de sănătate foarte bună, se deplasează singură, se orientează singură, este orientată temporo-spațial, știe unde se află și ceea ce era marea problemă care s-a discutat…vorbește. Nu numai că vorbește în general, vorbește coerent. Da, au fost niște probleme.

Orice operație care are loc în structurile cerebrale poate, prin apăsare, prin leziune, prin afectarea vaselor, prin afectare neuronală, să afecteze zonele elocuente le spunem noi, adică zone importante. A avut momente când înțelegea tot, dar nu putea vorbi”, a explicat medicul Vlad Ciurea pentru Antena Stars.