Calvarul prin care a trecut Florentina Raiciu, amanta lui Laurențiu Reghecampf. Ce probleme grave a avut

Calvarul prin care a trecut Florentina Raiciu, amanta lui Laurențiu Reghecampf. Ce probleme grave a avut
Calvarul prin care a trecut amanta lui Reghecampf

Florentina Raiciu a fost una dintre cele mai hot asistente TV din România, formele ei fiind admirate  și în diverse pictoriale în revistele pentru bărbați.

Calvarul prin care a trecut Florentina Raiciu, amanta lui Laurențiu Reghecampf

Ea a avut însă și mari probleme. Astfel că din silueta de supermodel, aceasta ajunsese să se îngrașe mult, fiindu-i rușine de felul în care arată. Dar Florentina Raiciu nu a cedat și atunci când a conștientizat că formele sale sunt pericol, ea a început un regim draconic ca să revină la formele de dinainte.

“M-am gandit ceva timp daca sa postez sau nu aceasta poza… In urma cu cateva luni, ajunsesem la o greutate nu tocmai laudabila… Stres, neatentie, eram foarte delasatoare, nu pot spune ca am tinut vreodata un regim drastic, nu asta este solutia! Ci o alimentatie echilibrata, la ore fixe, cel putin 2 litri de apa, multa disciplina, odihna, sport de cel putin trei ori pe saptamana, o informatie de baza, stimuland corpul prin efort il fortezi sa se adapteze si sa activeze procese de vindecare. Stimulezi inima, circulatia, creierul, sinteza nutrientilor, etc..

Masaj, pentru a relaxa muschii, drenaj limfatic, circulatia sangelui, eliminarea toxinelor si bineinteles, multa vointa! Cheltuiam bani pe toate prostiile, insa nu ma gandeam la corpul meu, el merita o atentie la fel de mare ca si parul, unghiile, etc.. Cum faceam toate lucrurile astea saptamanal, asa pot avea grija sa merg la sala, in parc, sa am grija ce mananc, pentru ca astfel te vei simti mai bine… Pielea va arata altfel, in interior se vor produce multe schimbari”, spunea Flori Raiciu, în urmă cu ceva timp.

”Lucrurile între mine și Reghe sunt în regulă”

Despre presupusul divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, impresara a explicat azi situația.

Lucrurile între mine și Reghe sunt în regulă. În fiecare familie există discuții. Și la noi apar discuții în contradictoriu. Și eu sunt vulcanică, toată lumea mă cunoaște. Sar calul când mă cert, dar asta sunt eu. Când m-a luat Reghecampf, așa m-a luat. Nu m-a luat de la Operă, m-a luat din fotbal.

Pentru mine, că am astăzi Ferrari și mâine altă mașină…niciodată nu cobor ștacheta, așa am fost educată. Când eu l-am luat pe Laurențiu, niciodată nu m-am uitat în conturile lui. El a trecut printr-un divorț urât, despre care nu am vorbit niciodată.

I-am spus lui Reghe: ”Laurențiu, trebuie să știi să gestionezi succesul, banii și imaginea”. Eu cred că imaginea, caracterul și omenia nu se pot schimba niciodată. Laur încă este un copil. Are un suflet pur. Se deschide în fața tuturor și nu încearcă să epateze”, a spus Anamaria Prodan, la GSP Live.