Ce i-a făcut Laurențiu Reghecampf fostei soții. Femeia a avut un șoc când și-a dat seama de gestul antrenorului

Ce i-a făcut Laurențiu Reghecampf fostei soții. Femeia a avut un șoc când și-a dat seama de gestul antrenorului
Ce i-a facut Laurentiu Reghecampf fostei sotii. Femeia a avut un soc cand si-a dat seama de gestul antrenorului

Abia acum s-a aflat asta. Cine este prima soție a lui Laurențiu Reghecampf și cum a divorțat de celebrul antrenor acum 14 ani. Femeia a avut un șoc când și-a dat seama de gestul lui Reghe. Cum a anunțat-o actualul partener al Anamariei Prodan pe prima lui nevastă că vrea să divorțeze.

Ce i-a făcut Laurențiu Reghecampf fostei soții

Vestea că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan ar fi în prag de divorț a zguduit lumea mondenă. Gurile rele spun că celebra impresară și soțul ei ar fi pe punctul de a-și spune adio, după o relație de 15 ani. Cu toate acestea, Anamaria Prodan a infirmat aceste zvonuri, spunând că nu se pune problema ca ea și Reghe să se despartă vreodată. Fosta soție a lui Reghe

Deși se iubesc la fel de mult ca doi adolescenți, puțini sunt cei care știu că Laurențiu Reghecampf a mai avut o mare iubire înainte de a o cu noaște pe fiica regretatei soliste Ionela Prodan. Reghe a mai fost însurat cu Mariana Pfeiffer, între anii 1994 și 2007. Cei doi au avut împreună doi copii, un băiat pe nume Luca, în vârstă de 19 ani, și o fetiță care a murit acum mulți ani, din cauza unei malformaţii congenitale la inimă.

Acum ceva vreme, Mariana Pfeiffer a mărturisit că Laurențiu Reghecampf a anunțat-o că vrea să divorțeze prin intermediul unei convorbiri telefonice. Deși mulți au spus că Anamaria Prodan a fost cea care i-ar fi despărțit pe Reghe și prima lui soție, celebra impresară a negat că ar fi avut vreo legătură cu separarea dintre antrenor și Mariana Pfeiffer.

„Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze. Mi-a spus: «Ești o mamă bună, ești o soție ideală, ești gospodină, dar nu se poate să trăim împreună». A zis că nu mai merge, nu ne mai potrivim.

Mai mult de atât, Mariana Pfeiffer a declarat că Anamaria Prodan s-ar fi acomodat deja în casa în care blondina trăia cu Reghe, înainte ca divorțul lor să se pronunțe.

Eu nu apucasem să mă mut şi ea venea deja la mine acasă. Într-un sfârşit de săptămână ea a venit şi a vrut să mă ajute să car mobila. Are un tupeu incredibil. Măcar putea să aibă bunul simţ şi să nu vină acolo cât eram eu acolo. Laurenţiu m-a sunat într-o seară şi mi-a spus că Anamaria este însărcinată şi că trebuie să divorţăm pentru că Anamaria este însărcinată”, a declarat prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, conform celor de la Cancan.

Fiul lui Laurențiu Reghecampf, atac dur la adresa jurnaliștilor

Laurențiu Reghecampf junior a aruncat cuvinte dure la adresa tuturor celor care au speculat faptul că părinții lor sunt pe cale de a divorța. Mezinul familiei a răbufnit, spunând că nu există nicio șansă ca Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf să se separe vreodată.

„Mai aveți multe minciuni? Când tatăl meu va plănui în secret un divorț… înseamnă că nu mai este tatăl meu! Când tatăl meu o să plece de acasă sau o să distrugă familia din cauza unor femei avare de bani atunci înseamnă că tatăl meu nu mai este Laurențiu Regehcampf. Știu că mulți dintre voi vor să-i vadă despărțiți, dar mai bine murim decât să vă facem pe plac. Familia noastră va rămâne unită până la moarte.

Tatăl meu preferă să moară decât să-și facă copiii de rușine. O divinizează pe mama mea! Nu vă e rușine să spuneți de atâția ani că tatăl meu are o amantă? Îl apăr cu toată ființa mea. Tatăl meu nu s-ar atinge de banii copiilor lui ca să le dea prostituatelor. Dacă vedeți prostituate în familia mea… atunci vom muri împreună.”, a transmis Laurențiu Reghecampf Junior pe Instagram.