Laurențiu Reghecampf, escapadă cu două tinere în România. Avem toate detaliile picante VIDEO

Laurențiu Reghecampf, escapadă cu două tinere în România. Avem toate detaliile picante VIDEO
Laurențiu Reghecampf, escapadă cu două tinere în România

Abia ce apele s-au mai liniștit în cuplul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf, iată că antrenorul ar fi fost prins pe picior greșit.

Laurențiu Reghecampf, escapadă cu două tinere în România

Astfel că în acest weekend, după ce în mod eficial au fost negate zvonurile legate de amante, soțul Anamariei Prodan, alături de un prieten și de două tinere domnișoare, au avut parte de momente speciale într-un loc despre care se zice că este ascunzătoarea perfectă, în Delta Dunării.

Potrivit declarației unui barcagiu, Laurențiu Reghecampf a fost văzut in acest weekend într-o ambarcațiune, alături de un alt bărbat grizonant și de două fete tinere, anunță evz.ro. Inițial, barca a încercat să acosteze la pontonul principal din localitatea Letea, însă pentru că în zonă era multă lume, Laurențiu Reghecampf a cerut ca barca lor să fie trasă la mal într-un loc mai ferit, aflat la o distanță de câteva sute de metri de cel pe care îl folosesc turiștii.

”Foarte tinere” și ”foarte botoxate”

Laurențiu Reghecampf a fost deci însoțit în călătoria sa de un prieten cu rol de aghiotant și de două fete ”foarte tinere” și ”foarte botoxate”, au spus martorii pentru evz.ro. Ei s-au cazat toți la pensiunea Alexandru și Alexandra din Mila 23, situată chiar în inima Deltei, un loc greu accesibil turiștilor. Cu toate că casa are mai multe camere, Reghe a închiriat-o integral, pentru ca niciun ochi curios să nu-i pătrundă intimitatea.

Sâmbătă, probabil la cererea tinerelor,  cei patru au organizat o plimbare la Pădurea Letea, în căutarea renumiților cai sălbatici. De acolo, cuplurile au fost preluate de o mașină de teren, un Nissan Navara pick up. Apoi, toți patru au urcat în benă, fiecare dintre băieți cu fata lui, rămânând în pădure aproape două ore.

Conform declarațiilor martorilor, după plimbarea la Letea, cei patru au poposit într-o comună alăturată, și anume, C.A. Rosetti, acolo au mâncat la o gazdă celebră: Tanti Ilenuța. Au savurat borș de pește și pește prăjit cu mujdei. Iar la plecare, deoarece în curte apăruseră și alți turiști, Reghecampf a stat permanent cu capul în jos încercând să-și ascundă fața. Ca să se camufleze mai bine l-a ajutat și domnișoara, care a stat mai tot timpul ”atârnată” de acesta, atât pe stradă, cât și în mașină. El a aruncat bani în stânga și-n dreapta, la mașină, la barcă, la masă, cerându-le tuturor să nu-i pomenească numele și prezența în Deltă. Apoi, seara, cei patru nu au mai ieșit din pensiunea de la Mila 23. Cei patru au plecat duminică, când încă nu se luminase de ziuă, acostând în Tulcea la primele ore ale dimineții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI