Cadoul pe care l-a primit Ramona Olaru. Dani Oțil a stârnit imediat hohote de râs

Cadoul pe care l-a primit Ramona Olaru. Dani Oțil a stârnit imediat hohote de râs
Cadoul pe care l-a primit Ramona Olaru

Ramona Olaru a început anul așa cum l-a încheiat pe precedentul: îndrăgostită. Îndrăgostită și, la rândul său, iubită și răsfățată de iubitul ei, Cătălin Cazacu. Vedeta a primit recent un cadou pe care și-l dorea, iar Dani Oțil a fost cel care a dat-o de gol, în stilul propriu, stârnind hohote de râs.

Cadoul pe care l-a primit Ramona Olaru

Ramona Olaru se declară „ocupată” de-acum, după cum a anunțat și pe contul de Instagram, unde s-a fotografiat în compania unui drăgălaș pui de pisică. L-ar fi primit în dar chiar de la iubitul ei, după cum a dezvăluit Dani Oțil, în ediția de azi a emisiunii, cu oarecare „invidie” în glas.

„Bai, ce înseamnă să fii Ramona! Îți dorești pisică, primești pisică. Ia să îți dorești și un Lamborghini. Aș vrea sa fiu si eu Ramona uneori…”, a comentat Dani Oțil la adresa frumoasei sale colege de matinal.

De altfel, se știe că prezentatoarea rubricii Meteo de la matinalul de la Antena 1 a își dorește cu ardoare un copil, iar judecând după raționamentul lui Dani Oțil, nu ar fi exclus ca vedeta să își împlinească și acest mare vis, cât de curând.

„Vreau să fac un copil, dar de fiecare dată când îmi doresc ceva primesc un face-palm. Așa ca las lucrurile să vina de la sine”,a mărturisit Ramona, la capitolul rezoluții pe 2022.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, vacanță în Zanzibar

Mai mult decât atât, și iubitul Ramonei, Cătălin Cazacu, a declarat recent că și-ar dori o familie cu superba blondină.

„Îmi doresc o familie cu Ramona. I-am spus asta din prima secundă! Am reușit, mai nou, să mă trezesc și dimineața. Aud ceasul când sună, nu e un pat așa de mare. Mi s-a modificat programul din cauza Ramonei. Pentru prima dată m-am dus la ora 9 dimineața duminica la sală. A zis antrenoarea că am venit direct din club. Eu dormeam de obicei până la 13-14”, spunea Cătălin Cazacu la „Xtra Night Show”, în urmă cu ceva timp.

Cei doi au petrecut sărbătorile de iarnă în Zanzibar, departe de frigul din România. În timp ce Ramona Olaru s-a distrat, iubitul ei a mărturisit că a îmbinat acolo utilul cu plăcutul.

„Eu am muncit. În noaptea de Revelion am filmat oamenii de acolo. Au fost 500 de români. Ea s-a distrat, pentru că d-aia am mers, să ne distrăm” a declarat Cătălin Cazacu la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Totuși, în prezent circulă zvonuri că între Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-ar fi produs o ruptură, la întoarcerea din Zanzibar, potrivit Cancan. Citește mai multe detalii AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI