Cadoul pe care Cătălin Moroșanu i l-a lăsat Elenei Marin la Survivor. Gestul minunat al Faimosului

Cătălin Moroșanu și Elena Marin au legat o prietenie frumoasă la Survivor. În momentul în care sportivul a părăsit competiția i-a lăsat Faimoasei un cadou special.

Cadoul pe care Cătălin Moroșanu i l-a lăsat Elenei la Survivor

Acum, fosta asistentă Tv a dezvăluit ce semnificație are brățara pe care a primit-o de la Cătălin Moroșanu. Ea a recunoscut că suferă mult după ce sportivul a părăsit competiția, iar asta pentru că el era cel care îi motiva mereu pe cei din echipa Faimoșilor.

Elena Marin s-a atașat mult de Cătălin Moroșanu, cel care i-a fost mereu aproape și a susținut-o în orice situație. Vedeta a vorbit despre semnificația brățării primite cadou.

„Mi-a dat această brățărică a lui. Înseamnă enorm pentru mine pentru că este o brățară de suflet pentru el. Era brățara lui norocoasă, cum o numea. Era brățara lui și el își făcea în fiecare dimineață și în fiecare seară de când am venit în competiție, nu a trecut o zi în care să nu își facă rugăciunea cu această brățărică.

Mi-a dat această brățară, mi-a zis să am încredere în mine, să lupt până la capăt, iar pentru asta sper să îl fac mândru de mine și să câștig Survivor România”, a dezvăluit Elena Marin.

Vestea eliminării lui Moroșanu din competiție a destabilizat-o pe Elena. Ea a înțeles totuși că el nu putea să rămână în Republica Dominicană din cauza accidentării pe care a suferit-o pe traseu.

Elena Marin, distrusă după eliminarea lui Moro

Luptătorul K1 a stat mai bine de o săptămână pe bară din cauza accidentării la picior. Pentru că nu s-a putut recupera, cadrele medicale au decis ca el să nu mai participe la show.

„Îmi pare rău că s-a accidentat și l-am văzut împăcat cu gândul că a decis să plece acasă. Poate că sunt egoistă, sunt tristă și sufăr că a plecat”, a spus Elena Marin în momentul în care a primit cadoul.

Ea a mai spus că brățara era folosită de Moroșanu în momentul în care își făcea rugăciunea, lucru pe care îl făcea în fiecare zi.

„ A fost un om drept, curat, cu coloană vertebrală, omul pe care m-am bazat de la începutul competiției până acum. Faptul că mi-a dat brățara lui, cu care își făcea rugăciunea, însemană mult. Mi-a spus că el crede mai mult în mine decât cred eu. Îmi spunea în fiecare zi că sunt puternică. O să-mi repet asta în gând până când consider că sunt suficient de puternică”, a mai spus Elena.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI