Cad capete în PSD, după primul tur de alegeri. Lia Olguța Vasilescu, prima victimă: ”Nu poți câștiga cu o proastă!”

Lia Olguța Vasilescu, prima victimă a eșecului PSD, după primul tur al alegerilor

Viorica Dăncilă ia primele măsuri, după rezultatele slabe din primul tur al alegerilor prezidențiale. Cad și primele capete, după cum s-a aflat, până acum doar pe surse. Este vorba despre Lia Olguța Vasilescu, cea care era șef de campanie a actualului lider PSD.

UPDATE: La finalul ședinței, Viorica Dăncilă a apărut alături de Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu. Mai multe detalii AICI

Lia Olguța Vasilescu, prima victimă, după eșecul PSD la alegeri

După o ședință tensionată la sediul PSD, se pare că meciul decisiv s-a dat între Claudiu Manda, soțul Liei Olguța Vasilescu și Viorica Dăncilă. Acesta ar fi spus în diverse cercuri, potrivit Digi 24, că ”PSD nu reușește să câștige alegerile pentru că are drept candidat o proastă”. În pauza care a urmat dezbaterii acestui subiect, s-a aflat că Lia Olguța Vasilescu nu mai e șef de campanie pentru Viorica Dăncilă, iar fostul premier și Manda s-au retras pentru discuții aprofundate.

Între soțul Liei Olguța Vasilescu, Claudiu Manda, și Viorica Dăncilă ar fi izbucnit un scandal chiar în timpul ședinței PSD
Între soțul Liei Olguța Vasilescu, Claudiu Manda, și Viorica Dăncilă ar fi izbucnit un scandal chiar în timpul ședinței PSD

Este vorba despre un episod petrecut marți seara, în sediul din Bulevardul Kiseleff, acolo unde mai-marii partidului care a guvernat până acum două săptămâni au fpost chemați să analizeze rezultatele primului tur al alegerilor. În primul rând, marea problemă a PSD a fost că partidul a pierdut Moldova, acolo unde doar în Botoșani mai dețin monopolul voturilor.

Primarul Bacăului a intrat și el în vizorul Vioricăi Dăncilă

După ce a afirmat că ”i-a fost rușine să tragă pentru Viorica Dăncilă”, primarul Bacăului a fost luat și el la rost. Șefii PSD trebuie să ia decizii în privința mai multor ”dizidenți” din cadrul acestei campanbii, care s-au dezis de candidatul la președinția României, acesta fiind și motivul pentru care au obținut un rezultat atât de slab.

”A fost prima campanie la prezidenţiale în care PSD s-a chinuit să-şi aducă propriul candidat în turul doi şi a obţinut cel mai mic scor din istorie. Nu poţi să fii mulţumit cu aşa ceva niciodată! Să vrei să fii măcar pe locul 2 ca să te salvezi. Mă întreb la ce bun să fie Dăncilă preşedinte PSD în continuare? Pe cine oare o ajuta?”, a transmis Cosmin Necula, luni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI