Olguța Vasilescu, despre noua guvernare: „Ce se mai luau de «balerinele PSD», când noul trend e cu «manechinii PNL»”

Olguța Vasilescu, despre noua guvernare: „Ce se mai luau de «balerinele PSD», când noul trend e cu «manechinii PNL»”

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, și-a spus părerea despre noul Executiv, la cârma căruia se află Ludovic Orban. Aceasta a transmis o critică la adresa noii guvernări, cu doar o zi înainte de alegerile prezidențiale. Mai mult, fostul ministru în guvernul PSD, le-a dezvăluit românilor ce crede despre guvernul nou învestit de Klaus Iohannis, printr-o postare pe Facebook.

Ce spune Olguța Vasilescu despre noua guvernare

Olguța Vasilescu, despre noua guvernare:
Acesta a fost mesajul fostului ministru al Muncii, cu puțin timp înainte de alegeri

„Ce se mai luau de «balerinele PSD», când noul trend e cu «manechinii PNL».Au umplut deja ministerele de «specialiști»…. Se și vede după cum guvernează!”, a fost mesajul publicat de Lia Olguța Vasilescu, pe contul său de Facebook, alături de imaginea respectivă.

De asemenea, fostul ministru al Muncii a făcut referire și la Andrei Baciu, după ce manechinul a fost numit ministru al Sănătății, pe vremea guvernului Cioloș. Mai mult, acesta a primit un post important în noul Executiv al lui Ludovic Orban. Andrei Baciu a revenit în rolul de consilier al ministrului Sănătății, Victor Costache.

Ce mesaje au primit membrii PSD, înainte de alegeri

Lia Olguța Vasilescu mai dezvăluia, cu câteva zile în urmă, că mai mulți membri ai PSD au primit mesaje SMS, prin care erau îndemnați să-l voteze pe Mircea Diaconu. Candidatul independent este susținut atât de ALDE, cât și de partidul Pro România. S-ar părea că acele mesaje au fost trimise cu doar două zile înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale. SMS-urile ar fi fost trimise de pe numere cu patru cifre, de tipul celor care sunt trimise de pe cardurile de fidelitate cash bank, dar și că au fost primite de numeroși membri ai PSD.

„Cu ce ne confruntăm chiar în această seară, pentru că a început o campanie absolut mizerabilă. Se transmit mesaje tip SMS că există blat între Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis și trebuie votat Mircea Diaconu”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, potrivit Digi24.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI