Judecata Vioricăi Dăncilă, la CEx-ul PSD. S-a vorbit despre excluderi cu mandatul pe masă

Judecata Vioricăi Dăncilă, la CEx-ul PSD

Baronii, la judecata Vioricăi Dăncilă. În cadrul CEx-ului PSD, s-a vorbit despre excluderi cu mandatul pe masă. Gabriela Firea: Care eşec? Nu e cazul să-mi pun mandatul pe masă.

Judecata Vioricăi Dăncilă, la CEx-ul PSD

Liderul PSD Viorica Dăncilă va propune, la CEx-ul formațiunii politice, care a început la ora 16:00, excluderea Anei Birchall din partid. Motivul: poziționarea sa ca ministru al Justiției a afectat PSD în campania electorală. De asemenea, și Cozmin Gușă va fi dat afară din partid, chiar dacă abia se întorsese în PSD.

Judecata Vioricăi Dăncilă, la CEx-ul PSD. S-a vorbit despre excluderi cu mandatul pe masă
S-a vorbit despre excluderi cu mandatul pe masă

Candidatul din partea PSD în cursa pentru Cotroceni, adversar al lui Iohannis, e numlțumit de faptul că Paul Stănescu și Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, l-au adus pe Gușă în partid. Cât despre Gabriela Firea, întrebată dacă va demisiona, aceasta a spus că nu este niciun eșec, iar faptul că PSD este în turul doi e un succes, așa că demisia este departe.

„Care eşec? Suntem în turul doi, cred că e un succes. La Bucureşti, am avut 10.000 de voturi în plus faţă de alegerile europarlamentare. Eu oricum sunt interimar, pot fi promovată sau schimbată oricând, a nu e cazul să ne punem mandatele pe masă. Să ne bucurăm de succes. Să-şi ţină pe locul trei mandatele pe masă”, a spus Firea.

Firea: ”Nu sun baba Vanga”

Jurnalist: Votați pentru excluderea lui Birchall din partid?

Gabriela Firea: Să vedem dacă va fi pe ordinea de zi.

Jurnalist: Va rămâne Viorica Dăncilă la șefia PSD?

Firea: Nu sunt baba Vanga.

Jurnalist: L-ați văzut pe Liviu Dragnea fără Mustață?

Firea: Da, îi stă bine.

Jurnalist: Candidați pentru șefia PSD?

Firea: Nu. Vreau să candidez din nou pentru Primăria Capitalei.

Liderii PSD aflați pe lista neagră a lui Dăncilă: Marian Oprișan, Dumitru Buzatu și Ionel Arnese. Aceștia sunt strânși cu ușa, după ce Iohannis s-a impus în Vrancea, Neamț și Vaslui, fiefuri tradiționale PSD.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI