Cabral, îngrozit de Republica Dominicană! Ce orori a descoperit la primele filmari „Sunt celebru, scoate-ma de aici!” VIDEO

Cabral, îngrozit de Republica Dominicană! Ce orori a descoperit la primele filmari
Cabral, ingrozit de Dominicana .Ce orori a descoperit la primele filmari. Sunt celebru, scoate-ma de aici

Cabral și Adela Popescu au ajuns în Republica Dominicană, acolo unde filmează noul sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cei doi prezentatori TV s-au acomodat rapid stilului de viață al băștinașilor, însă un lucru l-a oripilat pe soțul Andreei Ibacka. Ce mesaj le-a transmis Cabral celor de acasă.

Ce a observat Cabral la vietățile din Republica Dominicană

Show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” se filmează, în prezent, în Republica Dominicană, acolo unde Cabral și Adela Popescu vor prezenta emisiunea ce va debuta, în curând, la PRO TV.

După ce a aterizat în jungla dominicană, Cabral a investigat împrejurimile, pentru a le relata prietenilor săi virtuali ce descoperiri a făcut pe meleagurile străine. Vedeta a fost șocată să descopere cât de mari sunt insectele din campus.

„Bre, la uaminii ăștia sunt gândacii cam cât niște șoareci. Și țânțarii cât niște broaște mature. Broaștele? Cam cât pisicile noastre, cam așa… Da’ noi rămânem optimiști, cu toate că ne uităm constant peste umăr…”, a scris Cabral pe Facebook.

Adela Popescu și Cabral au acceptat provocarea de a găzdui emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, cei doi fiind prieteni foarte buni și în spatele camerelor de filmat. Vedetele au plecat alături de familiie lor în Republica Dominicană.

„Abia aștept să văd care sunt concurenții!”

Conform celor de la Ciao, Adela Popescu și-ar fi negociat foarte bine contractul cu cei de la PRO TV, având la dispoziția sa o chirie plătită în valoare de 500.000 de euro, în care stă cu familia, o bonă pentru cei mici, un șofer, asistenți și un om care să facă toate cumpărăturile.

„Experiența Sunt celebru, scoate-mă de aici! nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu… nici nu mai contează câți ani.

Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție. Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul.

Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus Adela Popescu pentru viva.ro. înainte de plecare.

În ceea ce privește identitatea concurenților celebrului show, se zvonește că Giani Kiriță ar participa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.