Bunicul Luizei Melencu, acuzaţii grave la adresa lui Cumpănaşu: ”Un profitor al sistemului”

Bunicul Luizei Melencu, acuzaţii grave la adresa lui Cumpănaşu: ”Un profitor al sistemului”
Bunicul Luizei Melencu, acuzaţii grave la adresa lui Cumpănaşu: ”Un profitor al sistemului”

Bunicul Luizei Melencu a făcut acuzații grave la adresa lui Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceșanu. Bătrânul spune despre acesta din urmă că este un profitor.

Bunicul Luizei Melencu a făcut acuzaţii grave la adresa lui Alexandru Cumpănaşu: ”Un profitor al sistemului”

Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, a făcut acuzații grave la adresa unchiului Alexandrei Măceașanu, Alexandru Cumpănaşu, în legătură cu interesele pe care acesta le-a avut în cazul de la Caracal.

Chiar dacă Alexandru Cumpănaşu a fost afectat de tragedie, Alexandra Măceşanu, cea de-a doua victimă a lui Gheoghe Dincă, fiind nepoata sa, bunicul Luizei Melencu crede că acesta nu este decât “un profitor al sistemului”.

Alexandru Cumpănașu și soția sa
Alexandru Cumpănașu și soția sa

Alexandru Cumpănașu nu ar fi interesat decât de imaginea sa, în opinia lui Stelian Iordache

Stelian Iordache spune despre Alexandru Cumpănaşu că este interesat doar de imaginea sa și nu de găsirea celor două fete, care ar fi căzut victime lui Gheorghe Dincă.

”UN PROFITOR AL SISTEMULUI, PE CARE L-A INTERESAT NUMAI IMAGINEA LUI. DECI S-AU FACUT JOCURI. PE NOI, FAMILIA LUIZEI, NE INTERESEAZA CE S-A INTÂMPLAT IN REALITATE, NU VREM BANI, FUNCŢII, PRECUM IOHANNIS I-A RASPLATIT PE COMPLICI”, a scris bunicul Luizei Melencu. Acuzațiile au început mai demult, tot pe reţelele de socializare. ”RUŞINE ACELOR ACADEMII CARE AVEAU CU TOTUL ALT ROL, DE A SPĂLA BANI PUBLICI PRIN ONG-URILE LUI CUMPANAŞU!”, a mai scris Stelian Iordache.

Alexandru Cumpănașu nu a răspuns atacului, se dedică găsirii nepoatei sale

Cu toate acestea, Alexandru Cumpănaşu a încearcat să evite scandalul şi postează pe pagina sa de Facebook informaţii legate de demersurile făcute, pentru a afla ce s-a întâmplat cu Alexandra Măceșanu.

”Fix acum UN AN Alexandra a disparut‼ Ieri l-am confruntat pe procurorul Popescu care încerca să fugă disperat de mine, deși, declar public că doream doar niște răspunsuri‼ A trebuit să mă pun în fața mașinii lui pt a nu-l lăsa să fugă‼ Ce avem, după un an?”, a scris Alexandru Cumpănașu.

Anchetatorii susțin că Gheorghe Dincă le-a omorât pe cele două fete

În urmă cu mai bine de un an, România era zguduită de cazul şocant din Caracal, când Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu ar fi fost violate și ucise de Gheorghe Dincă. Ambele fete au fost căutate cu disperare, iar în acest caz s-au făcut tot felul de speculaţii.

Potrivit anchetatorilor, Gheorghe Dincă le-ar fi ucis pe fete, iar, în cazul Alexandrei Măceşanu, ar fi ars-o într-un butoi.