01 oct. 2024 | 15:02

Bucurie mare în showbiz. Celebra prezentatoare TV a născut, prima imagine cu bebelușul. Ce nume de sfânt va purta

Monden
Bucurie mare în showbiz. Celebra prezentatoare TV a născut, prima imagine cu bebelușul. Ce nume de sfânt va purta
Luciana Indre a nascut

O veste minunată a adus bucurie la Prima TV și în inimile telespectatorilor! Celebra prezentatoare de televiziune, cunoscută și iubită de public pentru carisma și profesionalismul său, a devenit mămică pentru prima dată. După luni de așteptare și emoții, vedeta a adus pe lume un băiețel sănătos, iar numele ales pentru micuț este unul cu o semnificație profundă

O naștere așteptată cu bucurie la Prima TV

Luciana Indre a născut! După ce s-a luptat cu o boală grea, din care a ieșit învingătoare, prezentatoarea TV a devenit mămică pentru prima dată. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10 din partea medicilor. Ce nume de sfânt va purta micuțul său.

„Avem o săptămână de când suntem acasă alături de bebe Rafael Ioan și am început să ne acomodăm. Primele nopți au fost mai grele până i-am învățat programul, ne trezeam și eu și soțul meu, dar acum deja ne-am obișnuit. Avem norocul că e foarte cuminte! Ne bucurăm de fiecare moment și îi mulțumim lui Dumnezeu că ne-a dat așa o minune. E cel mai frumos sentiment, oricât ți se spune nu ai cum să înțelegi decât atunci când îți vezi copilul și îl ții în brațe.

Am născut prin cezariană la o clinică privată unde m-am simțit în siguranță. Am avut alături ambele doamne doctor care mi-au monitorizat sarcina și soțul meu m-a asistat la naștere. Încă mă recuperez, am grijă și abia aștept să încep sportul”, a spus Luciana Indre, potrivit Click.

Citește și O emisiune iubită de români revine la TV. Totul e oficial, cine o prezintă

Numele ales, Rafael Ioan: o combinație specială

Numele băiețelului, Rafael Ioan, a fost ales cu grijă, iar semnificația sa este cu adevărat deosebită. Rafael este un nume cu rădăcini biblice, provenind din ebraică și însemnând „Domnul a vindecat” sau „Vindecătorul lui Dumnezeu”. În tradiția creștină, Rafael este unul dintre cei trei arhangheli menționați în Biblie, cunoscut pentru rolul său de protector și vindecător. Alegerea acestui nume simbolizează speranța, protecția divină și sănătatea, o binecuvântare pentru orice copil.

Pe de altă parte, Ioan este unul dintre cele mai răspândite și iubite nume în cultura românească și creștină. Provenit din limba ebraică, Ioan înseamnă „Dumnezeu este milostiv” și este asociat cu Sfântul Ioan Botezătorul, o figură importantă în tradiția creștină. Alegerea acestui nume adaugă o notă de tradiție și spiritualitate, combinând perfect modernitatea și vechimea.

Astfel, micuțul Rafael Ioan poartă două nume puternice, încărcate de semnificații profunde, care sugerează protecție, vindecare și binecuvântare.

Nașterea băiețelului ei și alegerea numelui Rafael Ioan reprezintă un moment de mare bucurie nu doar pentru celebra prezentatoare de la Prima TV, ci și pentru fanii ei și colegii de breaslă. Această veste minunată a adus o rază de lumină în viața tuturor celor care au urmărit-o cu drag pe vedetă de-a lungul timpului. Toată lumea așteaptă acum cu nerăbdare să vadă cum va evolua această frumoasă călătorie pentru proaspăta mămică și copilul ei, Rafael Ioan.

Luciana Indre a avut cancer

În 2021, Luciana Indre a primit un diagnostic crunt din partea medicilor: cancer mamar. Ulterior, vedeta TV a trecut printr-o operație de dublă mastectomie și a reușit să iasă învingătoare din lupta cu boala:

„Am trecut prin toate etapele unui tratament oncologic: ședințe de chimioterapie, dublă mastectomie cu reconstrucție, apoi alte ședințe de chimioterapie adjuvantă și radioterapie.

Am optat pentru reconstrucție în cadrul aceleași intervenții și cred că astfel mi-a fost mai ușor să depășesc momentul. Îmi aduc aminte că primul lucru pe care l-am făcut atunci când m-am trezit din anestezie a fost să mă palpez, să văd dacă am sânii. Există viață după cancer! O viață nouă, care vine cu lecții cât pentru zece pe care nu le-ai trăit până acum! Și cu șansa de a schimba totul”.